Devre kartı nasıl çıkartırabilirm

mharsmello

Üye
Katılım
22 May 2019
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
23
Elimde hazır bir robot var ve devresini çıkarmak istediğimde, Çin'deki JLCPCB, PCBWAY gibi yerlerde oldukça yüksek fiyatlarla karşılaşıyorum. Ayrıca, devrede bir hata olduğunda düzeltme ve geri gönderim süreci de 2-3 haftayı buluyor. Adana veya Türkiye içinde, devre kartı üretimi yapabilen ve isteğime göre boyama gibi ek işlemleri de gerçekleştirebilecek bir firma biliyor musunuz?

Arkadaşlar, bu arada devre kartımın malzemelerini bir firma olan Hiber Bilişim'den temin ettim. Gerçekten hayran kaldım, çünkü adamlar çok dürüstler ve aldığım ürün arızalı çıktığında bile sorunsuz bir şekilde yeni bir tane gönderdiler. Üstelik bunu ücretsiz yaptılar. Gerçekten öğrenci dostu bir yer olduğunu söyleyebilirim.

İsteyen olursa robotun gerekli dökümanlarını paylaşabilirm gayet güzel bir robot
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, muvaffakiyetler dilerim.
Robot ne amaçlı olacak? Paylaşırsanın birilerinde bir lamba yakabilir.
 
hocam robot ıot robotu olacak şuanlık içinde test kodum var servolar ve ultrasonik sensörün doğru çalıştını görmek için asıl amacı google asistan yada siriyi robota entegre ederek wifiye bağlı klime kahve makinası veya tv gibi bir çok şeyi robota söyleyerek yapmasını istiyorum evet kulağa zor veya imkansız gibi geliyor olabailir ama günümüz de herşeyin açık kaynak kodu veriliyor zaten hocam çok fazla zorlanacağım sanmıyorum robotun linki ekte mevcutur
https://www.hiber.com.tr/otto--tofi̇-robot-yapımı
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst