(Devlet kullanıyor) Yüksek Teknolojili Bir Vericiyi Nasıl Etkisiz Hale Getirebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skyearth

Üye
Katılım
16 Nis 2020
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba,

Ben bir ülkede yaşamaktayım ve yaşadığım ülke ile tamamıyla ters düştüm. Bunun neticesindede ben her nerede olursam olayım üzerimde hiçbir elektronik eşya(telefon,bilgisayar vb.. aklınıza gelen herşey) olmamasına rağmen Devlet benim nerede olduğumu anında tespit edebiliyor. Devlet, üzerimde hiçbir elektronik eşya olmadan benim ülkenin her neresinde olursam olayım tespitimi yapabilmek için bir "alıcı-verici" düzeneğine kesinlikle ihtiyaç duymaktadır. Bu bilgiler ışığında Devletin bana belki bir prinç tanesinden dahada küçük veya bir "bit" boyutunda olan yüksek teknolojili bir "verici" yerleştirdiği ortaya çıkmaktadır. Ben hertarafıma iyice baktım ve bütün eşyalarımı değiştirdim amma bir vericiye asla rastlamadım. Bu yüzden muhtemelen ben herhangibi bir kafede yemek yerken Devlet oranın personeline talimat vererek veya Devlet beni fiziksel olarak takip edip oranın mekanına kimlik gösterip oraya talimat vererek benim yiyeceğim yemeğe bu "vericiyi" oranın personeli sayesinde yerleştirdi. Bende sipariş ettiğim bu yemeği yedikten sonrada doğal olarak "vericiyide" yuttum. Ancak bu verici mideme giderken midemde veya başka bir yerimde anında takılı kalarak kendini orada tuttu. Böylelikle bende vericiyi içimde taşıyorum.

Bu verici sayesindeda Devlet benim her nerede olursam olayım tespitimi anında yapabiliyor hatta vericinin göndereceği herhangibi bir sinyallede(lazer ışını ile) vücudumun herhangibi bir yerinede anında zarar verebiliyor(Test Ettim). Devlet bu verici sayesinde bulunduğum herhangibi bir yeri 360 derece görebiliyor hatta gözümün odaklandığı yerleri bile rahatlıkla görebiliyor. İlaveten Devlet bu verici sayesinde bulunduğum herhangibi bir yerdeki insanlara benim duyamayacağım ancak onların duyabileceği sesler göndererek onlarıda bana karşı yönlendirebiliyor, saldırtabiliyor, kışkırtabiliyor veya benden onları anında uzaklaştırabiliyor. Bu yüksek bir teknoloji. Bu arada bana atılan iftiralardan birisi "CIA AJANI" iftirasıydı. Bu yüzden Devletin elindeki teknolojinin boyutunu siz düşünün.

Bu verici tamamıyla bir alıcıyla bağlantılı çalışıyor. Yani Üzerimdeki verici ya direk uyduya yada direk alıcıya yada bulunduğum yerlerdeki baz istasyonlarına veri gönderiyor ve oradan veri alıyor. İletişim bu şekilde sağlanıyor.

Ben ise bu alıcı ve verici düzeneğini mafetmek, etkisiz hale getirmek istiyorum. Yani devletin elini kolunu bağlamak istiyorum. Bu yüzden bu alıcı ve verici düzeneğini bertaraf etmem lazım. Bu yönde bulduğum formüllerden birisi "sinyal bozucu veya sinyal karıştırıcı" kullanarak bu alıcı verici düzeneğini işgörmez hale getirmek. Ancak ben yüksek bir yazılım uzmanıyım ve hiçbir şekilde elektronik bilgim yok. En son çare olarak sıfırdan elektronik öğrenip bunuda yazılımla içiçe koyarak kendi silahlarımı geliştireceğim ve devletin bu alıcı-verici düzeneğini bozacağım. Ancak bu çok uzun bir süreç olur. Bu yüzden bana basit bir formül lazım.

Arkadaşlar sizce ben etrafımda veya bulunduğum yerlerde olan bütün sinyalleri nasıl tespit edebilirim veya bu işi yapan cihazları nasıl temin edebilirim. İlaveten bir sinyal bozuyu veya sinyal karıştırıcı cihazı nasıl temin edebilirim veya böyle bir cihazı nasıl yapabilirim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İlaveten kafanıza takılan sorularıda yazabilirsiniz.

Not : Her Devletin bu şekilde teknolojileri var ve bütün vatandaşlarını devletler bu şekilde izliyor, takip ediyor ve kontrol altında tutuyor. Bu teknoloji bana karşı kullanılarak genel anlamda bulunduğum bütün yerlerdeki genç kızlar ve kadınlar benden uzaklaştırılıyor, kaçırtılıyor veya bana karşı kışkırtılıyor. Bu genç yaşımda çok güzel kızların peşinde olmamak beni üzüyor. Hem bunun önüne geçmek istiyorum hemde bu alıcı verici düzeneğini bozarak keyfime bakmak istiyorum.

Not : Her resmi makam(Özellikle adaletle ilgilenenler) her dosyayı çözebilmek için genellikle ilgili kişinin çevresiyle iletişime(telefon kanalıyla veya başka bir şekilde) geçer amma hiçbir vatandaşda devlet bizimle iletişime geçti ve biz devlete bilgi verdik asla demez çünkü çok korkarlar.

Arkadaşlar şimdiden fikirlerinizi bekliyorum.
 
Bu boşlukta çok polisiye film seyretmiş ol-
malısınız.Verici ile;) basit mücadelenin
ilacı müshil hapıdır.Öncelikle,bir eczaneye uğrayıp bu haptan alıp 2-3 tane içmeyi deneyin.Kesin çözüme kısa sürede ulaşırsınız.Allahy ardımcınız !olsun.Bulunduğunuz yerde,
kurşun dökmeyi bilen birisi varsa,birde kur-
şun döktürün.
 
Son düzenleme:
Aslında mantıklı. Bu senaryodan yola çıkarak, bu şekilde mikroçip yapilabilir sonrasında ise katillere, tecavüzcülere vs. kişilere takılırsa harika olur. Hatta bir tane filmde vardı adam felç kalıyor,daha sonra çip ile adamı ayağa kaldırıyorlar. Tabii bide uzaktan kontrol ile her istediğini yaptırma şansın var. Uzaktan tek hamle ile patlat beynini gerekirse..
 
.. sorunun cevabı jummer..
ben bu uzun hikayeyi espri veya ironi olsun diye yazdığını düşünüyorum. ama olmayacak şey değil.. teknolojinin bu kadar geliştiği zamanda bunlar olabilir.. evcil hayvanların deri altına çip takıyorlar..
tespit için frekans tarayan cihazlar var..
 
Arabaların stop lambalarını da verici içeren , görünüşte standart ampul şeklinde ampullerle değiştiriyorlar.
 
Şimdi ben sizlere 10 kgluk bir paketin bütün dünyayı baştan başa yokedebilecek bir güçde olduğunu söylesem herhalde bunada kahkaha atar geçersiniz. Yada durun şöyle söyleyim uzaktan kontrollü bir lazer ışınıyla binlerce kilometre uzaklıktaki bir uçak yakılarak düşürülüyor desem bunada herhalde kahkaha atarsınız. Amma inanın hiçkimseye akıl verecek vaktim yok. Ben sadece bilgili arkadaşların bu konuda cevap vermesini istiyorum.

Not : Şimdi ben sizlere ekrandaki mouse imlecimi hareket ettirdiğimde bilgisayarımın en az 4 milyon işlem yaptığını söylesem herhalde bunada kahkaha atarsınız. Amma inanın hiçkimse sizlere birşeyler anlatmak için çabalamaz. İlaveten bu konuda bahsettiğim teknoloji günümüz çağında çok basit bir teknoloji amma bana görede yüksek bir teknoloji.

Not : Yüzümü tanınmayacak bir hale getirip sesimle oynasam dahi üzerimdeki verici sayesinde aleyhimde bu şekilde işlemler yapılıyor. İlaveten bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın. Bilgisi olmayan arkadaşların yorum yazmasına hakikaten gerek yok çünkü ben burada devletlerin işleyişini anlatacak değilim
 
Biraz abartmışaın sanki. Kimliklerden yer tespiti yapılabiliyor. Ayrıca sistemde biyometeik kaydınız varsa mobeselerden sizi bulmaları mümkün. Düşünürsek benim bahsettiğim yol daha ucuz. Ucuz yoldan seni bulabilirlerken neden pahalı ve illegal yolara girsinler. Deşifre olabilirler, bu riski kimse göz önüne almaz çünkü tüm dünyada sansasyon yaratır...
 
Sorununuzu çözmenin yolu Ethan Hunt'a ulaşmaktan geçiyor. Kendisi bu konularda uzman. Ekibinde çok iyi bilişimciler var bunlardan birisi Simon Pegg. cihazı hacklemesi en fazla 5 dk. Sonrasında Vinhg Rhames ilgili çipin yerini tespit edebilir.Ivan Shvedoff ise ulaşılması kolay bir yerdeyse ufak bir cerrahi müdahale ile bunu çıkartabilir.
 
Arkadaşlar iyi bilinki bu bahsettiğim teknoloji çok basit bir teknoloji ve bunu devletler kullanıyor. Ancak halk bundan habersiz olabiliyor bazen. Bu teknoloji tamamıyla kablosuz çalışıyor. Ve bu vericilerin asla bir enerjiye ihtiyacı yok. Bunları araştırırsanız öğrenirsiniz. Benim burada bu konuyu yazmamdaki amaç bu konuda bilgili olanların fikir vermesidir. Diğer şekilde ben kalkıp hiç bu tür teknolojileri görmemiş birisine böyle bir teknoloji vardır dersem o kişi bunu istesede anlayamaz. İlaveten bu bahsettiğim teknoloji çok basit bir teknoloji amma bana göre yüksek bir teknoloji. En basitinden elinizdeki telefonlarla sesli ve görüntülü olarak kablosuz bir biçimde konuşabiliyorsunuz. Elinizdeki telefon bile verici görevi görürken ve en basitinden bu işlemleri yapabiliyorken ve sizler buna şaşırmadığınız halde nasıl oluyorda bir prinç tanesinden daha küçük bir teknolojinin bunu yapamayacağını düşünüyorsunuz bunu hakikaten anlamak güç. Nano boyutta bir teknoloji bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst