Dev C++ da ARAYÜZ

ishack

Üye
Katılım
13 Tem 2009
Mesajlar
72
Puanları
1
Yaş
34
Selamün Aleykum arkadaslar DEV C++ da windows application kısmı var
buradan arayüz tasarlanabilirmi internette araştırmama rağmen pek bir bilgi
sahibi olamadım bilen arkadasların cevap yazmasını temenni ediyorum
ilginiz için simdiden tesekkur ederim. <<<İSHACK_C*>>>
 
benimde dikkatimi çekmişti onu kullanırken yani arayüz yapılmak için konulmuş ama pek kullanan olmadığı için internette pek bilgi yok.
 
Benim hatırladığım eklentiler mevcuttu. Eğer güncelleme yaptırırsanız ilginizi çekecek bir şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
S.A sayın azizk77 DEV C++ ı guncelleştirmeye çalıştım fakat hata verdi yolu bulamadı
 
Bildiğim kadarı ile Visual c++ ve Dev C++ ' görsel form tasarımı yapılmıyor formları kodlayarak nesleri komlandırmak gerekiyor, bunun dışında mesela Borland C++ geliştirme ortamında form tasarımı yapabiliyorsunuz.
 
Devc++ de form tasarimi yapilmiyor ancak qt kutuphanesini kullanarak platformdan bagimsiz gorsel tasarim yapabilirsin ugrasmak istemiyorum dersen borlandi tavsiye ederim
 
Qt öneririm arkadasım suanda bende ogrenmeye calısyorum oldukca falza kutuphanesı var ama ne ararsan var, iyi yanı kodları kapalı olarak gelıstırebılıorsun artık ve bırde nerde okudum ınternette bılmıyourm ama C++ gelıstırıcısı D dilini gelıstırmekte olan bı adamın calısmalarına katılmıs ve yenı bır dil gelıstırıyorlarmıs tam olarak anlamadım ama boyle bır dıl gelısıyormus suanda arıyetende Qt bunun ıcıne entegre edılıyormus, yanı yayınlanmıs olan yazıda garip garip yazılar vardı. D dili :| ınternette aratırsanız karsınıza cıkar
 
bende E için çalışıyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst