Delta operator panelde gerçek görüntü uygulaması

chelebi

Üye
Katılım
8 Şub 2008
Mesajlar
30
Puanları
1
delta panellerde grafik göster bölümünde GERÇEK GÖRÜNTÜ sekmesi var... rs232-rs485 bağlantı noktası atanmış arkadaşlar bu nedir? com1 den kamera girişimidir acaba diye tahmin ediyorum ama işin içinden çıkamıyorum... bilen üzerinde çalışan varsa paslaşabiliriz... şimdiden teşekkürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Ae serİsİnde uĞraŞiyorum ... ama as 38 serİsİndede bu Özellİk aÇiliyo
 
Selamlar...

su an elimde dop as serisi ve dop b serisi var ama ikisindede boyle bir sekme bulamadim yav ??? tam olarak hangi bolumde oldugunu yazabilirmisin bu ozelligin :)

Kolay Gelsin
 
vıew kısmında olması lazım export val orayı sec ıstedıgın resmı ekle
 
Yeniden Selamlar...

Arkadaslar gerek programda gerekse operator panelin kendisinde system menusunde baktim ama yazdiklarinizla alakali birsey goremedim..

Bununla birlikte benim bildigim Delta HMI larda suan hicbir OP nin video destegi yok..

Kolay gelsin..
 
Merhabalar,

Bu özellik ile sadece RS-232 gibi bir port üzerinden HMI programını tamamen yüklemeden *.bmp gibi bir formatta ekrana resim yüklemeye yarar. (Firma logosu değişimi v.b gibi işlerde kullanılabilir.)

Screen Editör haricinde ufak bir program üzerinden yapılır.

İyi çalışmalar
 
YA KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR PLC DE YAZDIGIMIZ PROGRAMI NASIL KONFİGÜRE EDEBİLİRİZ OPAtÖR panele pratik alarak yardımcı olabilirmisiniz? MEMNUN OLURUM.
 
Merhaba,

Delta PLC ile DOP ekran haberleşmesi için, PLC tarafında varsayılan olarak herhangi bir ayar yapmanız gerekmez.
DOP tarafında ise ScreenEditor/DOPSoft programınızda bağlantı portunuzu 9600-7-E-1 Slave Adres:1 olarak ayarlamanız yeterli.

İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,071
Kullanıcılar
450,043
Son üye
jdkfhbbhf

Yeni konular

Geri
Üst