Delta DTC1000-HMI Kontrol

Merhaba. Delta DOP107BV serisi HMI ile DTC1000 modülünü RS485 üzerinden haberleştirdim. Modülde termokupl bağlı. ekran üzerinden 1001H adresine girilen değere geldiğinde sıcaklığın kapanması işlemleri yapılabilir mi? Birde HMI üzerinden manual olarak ısıyı aç kapa yapabilir miyiz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Delta DOP107BV serisi HMI ile DTC1000 modülünü RS485 üzerinden haberleştirdim. Modülde termokupl bağlı. ekran üzerinden 1001H adresine girilen değere geldiğinde sıcaklığın kapanması işlemleri yapılabilir mi? Birde HMI üzerinden manual olarak ısıyı aç kapa yapabilir miyiz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu konuyla illi geçmişte bir üyemiz açıklamış benzer konu altlarında görebilirsiniz aynı şekilde yapıştırıyorum .

Merhaba DTC1000 varsa elinizde DTCCOM programından ON/OFF kontrol metodunu seçerek kullanabilirsiniz. Eğer sıcaklık set edilen değerin altındaysa çıkış verir üstündeyse çıkışı kapatır. Aynı program dan kontrol edeceğiniz sensör tipini de seçebilirsiniz. SSR kontrol ediyorsanız SSR çıkışlı DTC1000V eğer kuru kontak röle çıkışı istiyorsanız DTC1000R kullanabilirsiniz DTC1000V size 0-12 V çıkış verir. Röle de siz ne bağlarsanız onu alırsınız. @

EeM94

Forum istatistikleri

Konular
131,120
Kullanıcılar
454,868
Son üye
Toplagel

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri