Delta ASD-B2 0421 B, JOG sırasında AL006 hatası

Katılım
5 Nis 2018
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba,

Elimde ASD B2 ye bağlı bir delta servo var. Yeni kullanıcı olduğumdan basit bir JOG denemesi yapmak istedim. Fakat operasyona başlar başlamaz AL006 hatası alıyorum. Estopları P2-15,16,17 değerlerini 0 değerine cekerek kapattım. p2-30 parametresini 1 yaparak servoyu aktif hale getirdim. P4-05 ile de JOG hız degerini belirledim ve operasyona ok tuslarına basarak basladım fakat kısa süre sonra AL006 hatası aldığımdan motorun tam fonksiyonel olup olmadıgına emin olamadım.

Yardım edebilecek bir arkadas varsa sevinirim.
Teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
aşırı akım hatası jogta bile yapıyorsa mekanik yük fazla labilir motoru söküp boşta deneyin
 
Merhaba, cevap için teşekkürler.
Motorun ucuna hiç bir yük bağlı olmadan boşta denediğim halde bu sonucu aldım. Elimde aynı firmaya ait 2 aynı motor ve 2 sürücüsü var. Ayrı ayrı denediğimde de hep aynı sonucu aldım. Kaçırdığım bir nokta var diye düşünüyorum fakat sorunu bulamadım.
Teşekkürler.
 
Malesef işe yaramadı. İşlemleri manuelde yazdığı gibi takip etmeye çalıştım fakat kaçırdığım nokta hangi parametredir yada nedir anlayamadım. Firmayla da iletişime geçtim cevap bekliyorum
 
Motorlar Delta mı? Geçen hafta aynı denemeyi ben de yaptım ama sorunsuzca çalıştı.
 
neymiş sıkıntı
 
Merhaba, ben de ASDA A2 sürücü AL006 hatasına giriyor. yukarıda yazılanları denedim ancak yine de düzelmedi. Konnektör kablosundan kaynaklı bir sebep olabilir mi? Program 1 kez çalıştıktan sonra servo home pozisyona gidiyor ve hataya düşüyor. daha sonra aç kapa yapıyorum ve programı yine 1 kez daha çalıştırabiliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst