Fahri Bey hat kendimize ait özel müşteri hattı, Tm deki 34,5 Barayı besliyoruz. Bu barada dağıtım Şirketine ait çıkış fiderleride var. Bu gün Tm yi aradım Tm deki dağıtım Şirketine ait çıkışların Işletme ve Bakım sorumluluğunun dağıtım Şirketine ait olduğu bilgisini aldım. Örneğin dağıtım Şirketi sorumluluğundaki 34,5 çıkış barada zincir izalatör patladığında dağıtım Şirketi değiştiriyor. Fakat bize ait hatta bir sıkıntı olunca Işletme yg sorumlusu olarak ben, dağıtım Şirketi sorumlusu Tm de ekv (Enerji kesin verme) formunu doldurup imzalayınca Tm de teiaş taşeronu arkadaş manevra yapıp hattı topraklayıp bize teslim ediyor bakımı kendimiz yaptırıyoruz. Ayrıca alışveriş veriş çift yönlü sayaçlarımız Tm de ve bunlarda osos kapsamında tarafımızca temin edilip teiaş ölçüçüler tarafından değiştirildi. Diğer tarafdan iletim sistemi kullanımı, dağıtım sistemi kullanımı ve dağıtım sistemine bağlantı anlaşmalarımız mevcut.(otoprodüktör tesisiyiz).Eğer iletim sistemine Og seviyesinden bağlı üretici olsaydık nasıl bir yapı olurdu.