Dünden Bugüne Kontrolkalemi.com (Kontrolkalemi.com Tarihi)

Teknik bilgiler ve paylaşım konusunda forum çok faydalı olduğu gibi
eğitimci üstadlarımız ,hocalarımız, Ustalarımızın,Teknik Öğretmenlerimiz Teknikerlerimiz ve Teknisyenlerimiz bilgi paylaşımı forum sitesine ayrı zenginlik katmaktadır.Bende tekrar Emeği Geçenlere şükranlarımı sunar,BİLGİ SEVGİ GİBİDİR PAYLAŞTIKÇA ARTAR.Saygılarımla.
 
ALLAH.c.c yolunuzu daim etsin inşALLAH daha uzun yıllarca berabar bilgilerimizi paylaşırız.
 
Herşey için çok teşekkür ediyorum pic programlamayı buradan öğrendim bende günlerce pc başında kaldım sabaha kadar çalışır sabah okula gittiğim çok gün olmuştur... şimdilerde bırakmak zorunda kaldik pic işlerini dgs ye hazırlanıyorum geçen senenin vermiş olduğu üzüntü biraz daha körüklüyor inş bu sene yüzümüz güler'de mühendislik fak. Yerleşmis oluruz.... :)
 
gerçektende insan bildiği konuları paylaşmaktan bilmediklerini öğrenmekten aldğı hazzı bu sitede bulabiliyor bu meslekten aldığım en iyi tatlardan birisin kontrol kalemi.com....
 
Sitemizin kuruluşu ve gelişiminde emeği geçen herkese teşekkürler.Buradan indirmiş olduğum bilgilerle kendime küçük bir e-kütüphane yaptım.Sanalda olsa yeni dostluklar kurdum,imkanım elverirse bazılarını ziyaretle gerçek ve kalıcı dostluklara çevirmekte istiyorum.Hepinize sevgiler, saygılar ve başarılar dilerim.
 
Elektroniği öğrenmemde en büyük etken bildiğimi paylaşmamla oldu, ilk üye olduğumda mesajları okurken bu insanlar neyden bahsediyor diye bakıyordum, bazen okudum öğrendim, bazen tartıştım öğrendim bazen merak ettim sorulan bir soruyu araştırdım öğrendim. Bazen forumların modası geçti gibi sözler duyuyorum, herhalde öğrenmesini öğretmesini paylaşımı unutmak isteyenlerin uydurdukları birşey olsa gerek...
 
KONTROL KALEMİ Forumu diğer forumlara oranla 1 forum olarak harika
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst