Dükkanıma dün hırsız girdi.

muratmert4

Usta Üye
Katılım
26 Eyl 2007
Mesajlar
1,107
Puanları
156
Yaş
50
Konum
ANTALYA
S.A.
Dün dükkanıma hırsız girmiş. Alarmı unutmuşum :( sabah 7:30 da dükkana geldiğimde kapısını açık buldum. Dükkanımdan sadece yazılım yaptığım bilgisyarım gitmiş yazıcı,tarayıcı,fax fotokopi duruyor sadece yazılım pcp gitmiş. :confused:
Oda sadece monitor ve kasaş ne hoporlör seti nede mause klavye setini almış kasa ile ilgili bağlantı kablolarını sökmüş kasayı ve monitorü almış ne elektronik malzeme ve aletlerim nede yeni plc lere dükkandan başka hiç bişiye dokunmamış. Polis şaşırdı tabi bende sadece yazılım yaptığım yeni pc nin alınmasına şaşırdım. Polis sordu o pc de ne vardı diye değerli bişi varmıydı dedi arge yazılımlarım, kart pcb çizimlerim ve imalatını yaptığım kartların yazılımları dedim. Bunu bilen varmı dedi herkez bilir dedim yakınlarından bu işi yapan şüphelendiğiin biri varmı dedi yok dedim çoook tuhaf bir hırsızlık dedi :eek: .
Dükkan daha güvenli diyordum bir şeyleri unutunca sonuç hüsran. Hayırlısı Allahtan ne diyelim. Galiba karagözlüyazılım ve teknoloji hırsızlığı diyerek polis gülmekten kendini alamadı:cool:
 
Geçmiş olsun...

Ama bu iş yabancı işi değil sanki...

Ne dersin ???
 
Geçmiş olsun.....buda oluyorki her bilgilerimizi herkezle paylaşlamak ve umarım yedeklerini falan almışsındır..tekrar geçmiş olsun
 
Geçmiş Olsun. Benimde dükkana hırsız girmişti o zamanlar oto teyp montajı üzerine çalışıyordum. Ne var ne yok almışlardı. Çanta içinde tuttuğum şemalarım Okul belgeleri v.s v.s epey canım yandı.

Ama gerçekten seninki ilginç Alarmı kurmayı unuttuğun gün sadece Bilgisayar çalınıyor aslında Monitörü almasaydı Kesinlikle teknoloji Casusluğu derdim.

Ama ne yaptığını bilen biri Monitörü alma gereği hissetmez.
 
geçmış olsun yazılımları bilen bırısıdır mutlaka işi bılmıyen hirsiz kasayı alırken monitoru asla bırakmaz kime satacak kasayı bana gelse içi ne olursa olsun vereceğım para 200 tl dır hirsiz bu işi çok ıyı bılen bırı bence
 
geçmiş olsun.
 
geçmış olsun yazılımları bilen bırısıdır mutlaka işi bılmıyen hirsiz kasayı alırken monitoru asla bırakmaz kime satacak kasayı bana gelse içi ne olursa olsun vereceğım para 200 tl dır hirsiz bu işi çok ıyı bılen bırı bence

Kastım Hırsız eğer gerçekten yazılımla ilgilenseydi sadece kasayı alırdı monitör ona külfet olurdu.

Monitörüde aldığına göre bu hırsızın hedefi kasa içindedki bilgiler değildi.
 
öncelikle çok geçmiş olsun benim düşüncem pis hırsızın biridir yapacak birşey yok olan olmuş
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst