cx one kurulum sorunu

musakk

Üye
Katılım
15 Ocak 2009
Mesajlar
59
Puanları
1
cx one programını bilgisayarıma kuruyorum ancak kurulum içinde lıcance numaası ıstemiyor ve 3 cd de işlemini bitirdikten sonra 30 gunluk deneme suresi oldugunu ve aşagıdaki gibi mesaj yazıyor ancak bu cd lerin demo olmadıgını bana veren arkadaş söyledi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür




this a fully functional unregistered version for evalution use only.
You have 29 days remaning of your 30 day trial


contact your vendor to purchase a registered licance for extended use
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
gezer 77 arkadaşın bahsettigi gibi crack dosya aradım bulamadım zaten cd ler ın uzerinde omron logoları mevcut acaba daha önce bu cdlerin kurulmuş olması( başka bir pc de)regester sorununa sebep olabilirmi
 
Arkadaşım cd ler omron tarafından zaten 30 günlük trial versiyon olarak hazırlanıp kullanıcıların beğinisine sunulan cd ler.Kullanıcı programı beğenir ise lisanslı yazılımı satın alıyor.Onun için lisans no çıkmaz.
 
senin elinde lisans numarası varmı ?? menülerde yardım (help) kısmında lisans numarasını girebileceğin bir yer olabilir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,258
Mesajlar
916,272
Kullanıcılar
450,082
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst