Covid-19. haberler, bilgiler...

Bu salgın sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve aşı üretmenin tesisler zarar etse bile normal zamanlar da sürekli olarak elimizin altında olmasının ne kadar önelmli olduğunu anlattı bence

devletler aşı yaptırmasın bunu kim yaptı araştırsın bu arada ölenler ölsün öyle mi?Hadi suçluyu buldular ne olacak?Bu illet ortadan kalkacak mı?İnsanlar bir yıldan fazladır aşılanıyor ve bu hastalık Brezilya ya gidince varyant bir çeşit İngiltere gidince başka bir varyant Hindistan a gidince başka bir varyant oluyor ve her yeni varyant eskisinden daha tehlikeli!
Bence de bu virüs insanların geliştirdiği bir virüs ama şuan en önemli şey insanları bu virüs ve hastalıktan korumak bunun da iki yolu var birincisi insanları evlerine tıkmak ki bu mümkün değil insanlar çalışmalı,ikincisi aşılamak
Medyaya fazla inanmayın 10 taneden 8 i yalan..

Canan Karatay ne diyor(ki şu anda kadın yasaklı tvlerde yok) virüsün aşı olmaz.......

Yani aşının amacı başka.
 
Medyaya fazla inanmayın 10 taneden 8 i yalan..

Canan Karatay ne diyor(ki şu anda kadın yasaklı tvlerde yok) virüsün aşı olmaz.......

Yani aşının amacı başka.
Amacı bilmiyorum. Kuru kalabalığı kaliteli azınlığa dönüştürmek olabilir!? Yani neden kalabalık dünya bazılarını rahatsız eder? Çünkü malum küresel ısınmanın ilk sebebi insanlar. Belli bir sayıya inerse kalanlar daha az kabuslara maruz kalacak.
Doğrusu komplo teorileri havada uçuşuyor. Ne normal karşılayanlar ne de karşı çıkanlarda ikna edici, bilimsel veri yok. Ama inanın 5-10 sene içinde o veriler oluşacak.
Devlet adamları da kameralar karşısında diğer insanları ikna için aşı mıdır, serum fizyolojik midir bir şey oluyorlar. Tevellüdü müsait olanlar hatırlayacaklardır, Çernobil sonrası radyasyonlu çay içen bir siyasetçi vardi. Sonra mı ne oldu, Karadenizde kanser patladı!
 
Bu virüsün içinde sars ve hıv dna parçaları var bu biliniyor.
bir youtube mesajından okumuştum.
Ya bu sene yeni bir virüs çıkıp içinde tamamlayan (eksik olan) dna lar olursa.
Yani lego gibi düşünün. Nasıl lego parçaları ile bir cisim oluşturuluyorsa bu virüslerde öyle olmasın.
 
Canan Karatay ne diyor(ki şu anda kadın yasaklı tvlerde yok) virüsün aşı olmaz.......
Bunun Canan Karatay söylemiş olamaz.

Zira Çiçek hastalığı diye bir şey geldi geçti bu dünyadan ve sebebi "variola" denilen bir virüstür.

Özellikle Corona için aşısı olmaz demiş ise doktorları ihtisası dışında konuşturmama kuralını mantıklı bulurum artık.
 
Dedim ya, bu işin çığırtkanlığını yapanlar diğerlerini geri zekalı varsayıyorlar ki ne aşı olun diyenler ne de olmayın diyenler ikna edici verileri sunamıyorlar. Bu kadar bir süre içinde de ikna edici veri toplamalari pek imkan dahilinde değil zaten. Grip virusu aşısı 4 sene önceki viruse göre 4 senede geliştirilebiliyor ya.. daha ikinci senedeyiz..
 
covid 19 evet 21. yüzyılın vebası mı? hayır daha kötüler, de gelecek.
Kuru kalabalığı kaliteli azınlığa dönüştürmek olabilir!?
komplo teorilerinden biri de bu. atladığımız iklim değişikliğine ne demek lazım. uyuyan ve buzullar eridikçe ortaya çıkan eski virüsler ne olacak? az insan tamam iyi ama besin zincir ne olacak? peki zenginlik yaşamını devam ettirmeye nasıl yardımcı olacak? ve değişmeyen tek şey değişimin evrimin kendisidir. bizler aciz hastalıklı insanlar bunlara uyum sağlarken doğal olan seleksiyon devam edecektir. canan abla ortalıklarda yok çünkü söylediklerinin çoğu doğru özellikle doğal beslenme açısında. doğal beslenme de uzman bir arkadaşım gdo lu tarım ürünlerini televizyonda eleştirdi, bir hafta sonra ayağından vuruldu. bu adam ülkemizin geleceği için büyük umutlar vaat ediyordu, özellikle yerli tohum hakkındaki açıklamalarını dinlemenizi isterdim. ne yazık ki biraz garip bir şekilde vefat etti. (tıpkı ıspartada düşen uçaktaki gibi) yani güzel insanlar bunlar bizlerin gördüğü güzel günler.
 
Biontech,Turkovac güvenli ve gerçek yalan gaberlere inanmayın sağlıkbakanı bile aşı oldu.
 
Biontech,Turkovac güvenli ve gerçek yalan gaberlere inanmayın sağlıkbakanı bile aşı oldu.
sağlık bakanı değil feriştahı canlı yayında aşı olsa inanmam. ne aşısı belli mi? belki serum fizyolojik kim bilir ki? bu aşı karşıtı olduğum için değil bilesiniz ben 2 doz aşımı oldum merak etmeyin. aşınızı lütfen olunu en kötüsü olsa bile hatta serum fizyolojik olsa bile. moral maneviyat en büyük ilaçtır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst