cep telefonu secimi

foxspring

Üye
Katılım
20 Nis 2007
Mesajlar
205
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaslar

Yeni bir telefon almayı düsünüyorum, malum piyasada cesit cesit model var. Benim takıldıgım konu windows mobile isletim sistemi gercekten cok avantajlı yada gereklimi, yoksa mesela samsung OS'de olsa fazla farkı yokmu? Mesela java destegi olduktan sonra oda windowsun yaptıgı herseyi hemen hemen yapabilir diye biliyorum, sizin yorumlarınız nedir?

Birde Samungtan asagıdaki linklerdeki uygun fiyatlı iki model begendim. Bence aralarındaki ayırt edici iki fark birinin 3G destegi, dahili modeminin olması. Telefonda 3G nekadar isime yarar düsünüyorum. Bunlarla 160 lira gibi bir fark olmus, degermi düsündürücü?

Sizlerinde yorumlarınızı merak ettim.

Hepsiburada.com : Samsung S3653 Corby Wi-fi | Telefon

Hepsiburada.com : Samsung S5620 Monte ( 2 Gb Hafıza Kartı Hediye ) | Telefon
 
şöyle söyleyim javada uygulama bulmakta zorlanabilirsin. ama diğerleri için kolaylıkla bulabilirsin. benim tavsiyem nokia 5800 almandır.
 
nokıa dan şaşma arkadaşım saygılar
 
Java tabanlı Samsunga program kuramazsın Youtubeye girip video izleyemezsin. Onun yerine o paralara Symbian işletim sistemi olan Nokia 5800 al hem istediğin programı kurabilirsin, hem 8 gb hazıfa kartı hediyeli, hem ömür boyu ücretsiz sesli navigasyonu var, hemde dokunmatik özelliği çok daha iyi ve onlardan daha hızlı bir telefon.
 
Nokia 5800 express music cep telefonumda güvenlik kodu sifresini unutdum.
Bu sorunu nasil cözebilirim?

saygilarimla
 
ben nokianın 5800 exprees müzik telefonunu tavsiye ederim. telefonu kullandım ve beğendim. symbian+java uygulamalarını destekliyor. ayrıca 8GB hafızası ile geniş depolama alanı ve WLAN ile özelliği ile bağlantı noktalarından ücretsiz internete bağlanma özelliği sunuyor. bağlantı noktalarının olmadığı yerlerde 3G ile yüksek hızlı internet özelliği var. nokia nın ovi mağzasından işine yarayabilecek bir çok uygulamaya online olarak ulaşıp telefonununa indirebilirsin. yüksek seste müzik dinleyebiliyorsun çokta kaliteli müzik çalıyor. valla ben bunların reklamını yapmış gibi olmak istemiyorum ama telefon bide kaba olmasa çok kullanışlı bi telefon. :)
 
HTC nın üzerıne telefon olmaz bence, bir kere HTC kullanan bır daha başka telefona bakmaz. Hele tüm aranan özellıkler yenı modellerde varsa, Wİ_Fİ, 3G, dokunmatık ekran, windows tabanlı ayrıca.
3 modelını kullandım, tadına doyum olmaz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst