Cartel split klima arızası

adresi acık olarakta verseniz olur telefonunuz varsa size ulaşa bilirim nasıl taktir ederseniz.sensörleri ölcerek daha sağlıklı olur ama genelde artık göz aşinalığı olmuş hocam.sensörler genelde standarttır kapasite olarak aynıdırlar.iyi akşamlar. 0546 557 42 60
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
adım mehmet AKCAN
adresim:mimar sinan tek. ve end melek lisesi
Fatih mah. Karayolları arkası Merkez /Aydın
Kargo ile ödemeli gönderebilirsiniz Erkin Bey.
benim tel:5055831282. yardımınız için teşekkür ederim
 
klimanın alıcı kartın gözünde sorun olabilir onuda kontrol etmenizi tavsiye edrim hocam ben ara sıra karşılaşıyorum.
 
arkadaşlar cartel klima var 18000 btu/h lık E4 hatası veriyor. arkadaşlar. dış ünite hatası demişlerde. dış ünite ile ilgili ne hatası olabilir? yardımcı ola bilirmisiniz.
 
cartel klima duvar tipi 9000btu E3 arızası ne olabilir sizce?
 
sensör arızası demektir. İç ünitede bulunan boru sensör hatasıdır. sensörü ana kart üzerinden sökün ve makinayı resetleyin(reset butonuna basınız) daha sonra takıp tekrar çalıştırın.
 
merhaba arkadaşlar
9000 btu soğutmalı cartel marka split klimam var iç ünite de soğutmada çalışırken kompresör lambası yanıyor soğutma normal soğutuyor fakat lamba yanıyor nedenini öğrenmek istiyorum filtreler temiz dış ünite fanı çalışıyor kılemens bağlantıları normal ışık neden yanar ? bilgi verdiğiniz için teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst