bu resimdeki nedir?

Fazların dengesiz dağılımı bu rölenin açmasına neden olurmu yani fazlardan biri 380 değilde 340 volta düşerse?
hayır arkadasım rolenın acmasına neden olmaz faz ters gelıyorsa calısmaz yanı uzerındekı led lamba yanmaz bunların noturlu ve notursuz çalısanıda vardır dıger modellerındede hem acık hem kapalı kontakları mevcuttur yanı makınanın motorun ters donmesı sısteme zarar verıyorsa bunun ıcın kullanılır faz sıralama rolesi
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu resimdeki nedir. CNC panosunda var üzerindeki led yanmıyor ve cnc çalışmıyor üç faz giriş ve çıkışı var. iki fazı altta kısa devre yapınca cnc çalışıyor.

Bu birfaz sıra rölesidir. üstten 3 faz girişin var alttaki kısım röle çıkışın faz çıkışın değil faz sıran hatalı ise led yanmaz ve röle kontak değiştirmez sendede böyle olmuş. alttaki röle çıkışını köprüleyerek sistemi kandırmış ve çalıştırmışsın. faz sıranı kontrol et yada cihazın arızalı değiştir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst