Bu şeyin adı nedir nerden bulurum yardımcı olabilirmisiniz?

erkan1525

Üye
Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
268
Puanları
1
Yaş
36
S.a üstadlar.
Resimdeki şeyin adı ne nerden bulabilirim?
Bir çeşidi dişi,
Biride erkek onanları var. jeneratörlerde falan 12v çıkışı bu şeyle yapılmış.
MkQqza.jpg
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Somunlu olanı ne acaba?
 
Banana fiş olarak da bilinir dişi ve erkek!
 
http://www.direnc.net/4mm-born-jak-siyahbuyuk-boy
http://www.direnc.net/4mm-born-jak-kirmizi-buyuk-boy
Akü şarjı için yapılacak olan bir güç kaynağının çıkışında bunları kullanacaksanız yukarıdaki somunlu born'u özellikle de kullanın. Dc akımın çıkışında siyah (-) ve kırmızı (+) ucun çıkışında,varsa ac çıkışlarında ise iki adet kırmızı born kullanılabilir,dc/ac akımlar birbirine önde dc/ac şeklinde bir yazı yoksa karışmasın diye. 4 adet delik saç kutuda delinip arkadaki küçük somunlar bu delikten girdikten sonra bağlantılar arkasından yapılıp somun sonradan bu arkadan sıkıştırılır. Öndeki panelden ac veya dc olarak bir akım almak için öndeki dönen somunlar biraz gevşetilir,delik çapından kablo içi iletkeni tam geçerse geçirilip somunu bu kablo çıkmasın diye de sıkılır. Montaj ve kullanım şekli bu şekildedir. (Güç kaynağının çıkışında bunu kullanacaksanız eğer) Kolay gelsin.
 
Bana jak, born klemense veya Burn klemens olarak bilinir. Bu ürünü yukarıdaki firmalar Türkiye'ye distribütör olarak getirmez. Onlar bu işin doğrusunu da bilemez.

Modül Eğitim Araçlarından satın alabilirsiniz.

Direnc.net sitesinden alışveriş yapmayın. Stokta olmayan ürünü satıyorlar. Firma olarak 2 kez alışveriş yaptım. ikisinde de aynı sorunu yaşattılar. Kesinlikle profesyonel çözümleri yok. Sonra mağdur olursunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst