Bosch Maxx8 camasir makinasi sikma sorunu

Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
Herkese merhabalar..
Bosch maxx8 wak20210tr camasir makinam var. Hikayeyi kisaca yazmak istiyorum..
Tasinma esnasinda deterjan gozune koydugum posetten kazan icine civata dusuyor ve yikama esnasinda kazani kiriyor ve servis tarafindan kazan degisiyor.. sonrasinda ilk kullanimda sigorta attirmaya basliyor. Servis tekrar gelip resistanz degistiriyor duzeliyor. Sonra makina kazani sikma esnasinda makina duvarina vuruyor akabinde once amortisorleri degistiriyorum fayda etmiyor sonra aski kanca baglanti noktasi degistiriyorum duzeliyor. Bu sirada bazen sikiyor bazen sikmiyor. Lojman da oturdugum icin bi sure pandemi dolayisi ile servis gelemiyor. Belli bi sure gectigi icinde cagirmadim artik servisi.
Su an ki durumu aktarayim

Motor komurlerine baktim basiyor.. cikardim yaylarini biraz gerdim geri taktim..

Su tahliye motorunu actim temizledim ici camur dolmus temizledim geri taktim.

Su baglanti ve tahliye yollarini temizledim.

Kazan ve tambur arasina baktim temiz.

Sonrasinda bos olarak sikma programini calistirdim sikma yapmadi. Camasir attim sikti. Arizanin elektronik kart kaynakli oldugunu dusunuyorum. Karti sokmeye calistim deterjan gozu alt tarafindaki vida kuflenmis basini yedim acamadim. Matkapla curutecegim cikarmak icin.

Sorunum su elektronikten mekanik kadar anlamiyorum. Kartta bakacagim ilk nokta hangi parcalar olmali bilen var midir acaba ? Yardimlariniz icin tesekkur ederim
IMG20220122174015.jpg
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst