Dairenize gelen su basıncı yüksek olabilir. Zamanında benimde başıma geldi. Kendi uyduruk kelepçesi yerine vida ile sıkmalı hortum kelepçesi kullandım. Daha da bir yere kımıldayamadı.s.a arkadaşlar evimizde bosch 6 serisi çamaşır makinesi var kaputu açtık su giriş hortumu çıkmış daha öncede başımıza geldi bende hızlı yapıştırıcı sürdüm 2,5 luk bakır kablo ile kelepçe yaptım ama söktü attı ne yapmak lazım ???
Ekli dosyayı görüntüle 121571
valla ustam herkes birşey diyor birisi kireçlenmiş porçöz ile temizle dedi az önce babam birisini aradı sordu 1.500 tl istedi özel ilaçlı su ile temizleyecez dedi. ben az önce 1 lik tel ile biraz ittirdim açmaya çalıştım ama yarın tüplerde kelepçe den mi alim acaba ??Dairenize gelen su basıncı yüksek olabilir. Zamanında benimde başıma geldi. Kendi uyduruk kelepçesi yerine vida ile sıkmalı hortum kelepçesi kullandım. Daha da bir yere kımıldayamadı.
Şehir şebeke suyunun basıncıyla deterjan ile boru tıkanması mümkün değil . Dahası tıkalı borulara hortumla şebeke suyu vererek tıkanıklık açmaya çalışmak en konvansiyonel yöntemlerden biridir .hortum değil, deterjan kabında tıkanıklık var. Deterjan kabındaki borunun içi tıkanmış.