Katılım
18 Kas 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
25
Merhabalar düşük devir (max 100devir) yüksek tork verecek bir bldc motor ihtiyacım var. Ben elektronik teknolojisi önlisans mezunuyum elektronik ve otomasyon ile aram iyi ancak mühendislik okumadığım için pek detay bilgim yok. sorum bu motorun güç, sarım, voltaj gibi hesaplamaları neye göre nasıl yapılıyor ? birde bunu döndürecek sürücü nasıl ayarlanıyor ? saç kestirmek olsun torna vb tüm mekanik imkanlara sahibim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba, bilmediginiz bir ise kollari sivamadan once onu arastirin ogrenin. Sn.@elektrofizikci nin son videolari bu bldc konusu uzerinedir tavsiye ederim.
 
merhaba bir bilgiye ihtiyacım var motorsiklette halihazırda mıknatıslı tas ve içerde sabit duran statör var motor çalıştıkça elektrik üretiyor benim isteğim bu statöre elektrik vererek döndürmek ve marş olarak kullanmak bunun için sürücü sargıların değişimi statörün kanal sayısı mıknatıs sayısı gibi bilgiler verebilirmisiniz .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst