Bldc motor için sürücü lazım :(

benim acemiliğim hiç bldc motor kullanmamış olmam. yani kurulum yapmadım. sıkıntı orada. zaten bu bir arge çalışması. olmazsa paralar uçacak ve ben akıllanacağım. olmadığını öğreneceğim. başka çözümler deneyeceğim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Ustam.. Sana Linklerini attığım sürücülerin bağlantı kısımları hazır. Sayfalarda aşağı doğru inersen hem bağlantıları hemde neleri desdeklerilerini görürsün. O yüzden bu tür sürücülerin Montaj kısmı senin için çerez saylılr.Ekli dosyayı görüntüle 55.webp
 
ah be ustam ben mekaniğim. biraz bilmeyince korkuyor insan. hadi aldım bağladı ya çalışmazsa. 20 tane kombinasyon olsun, denedim olmadı. işte o zaman üzülürüm. harcadığın zamana mı? paraya mı yanarsın.
teknemin ölçekli maketini yapabilmek için 3 ay deli danalar gibi araştırma yaptım, son bir ayda sekizinci makette bu iş oldu dedim. yani maketten ölçü alarak tekneyi yapmak artık çocuk oyuncağı. diğer 7 makete ne oldu dersen. yüzebilir olması başka bir şey. senin kafandakinin yani hidrostatiği ve hidrodinamiği ayrı şey. her türlü içten veya dıştan takma ile gidebilir ayrı, su jeti ile gitmesi ayrı. motor burada büyük kilit, güç ve verim olarak. maddi olarak kendimi aşamam. daha jet kısmını yeni toparlayacağım. istediğim pervaneyi yaptırmak için güzel ülkemde adam bulamadım, bulduğum insanların istediği rakamlara zaten yurt dışından getirtebiliyorum. sağ olsun @FakirMaker arkadaşımız mükemmele yakın bir çalışma ile sorunumu çözdü. ve karşılık bedel olarak ödemeyi çocuk sevindirerek yapacağım. alış verir yaptığım bakkalın karşısı okul. ihtiyaç sahiplerini biliyor bakkalım, ben ona emaneti veririm, o da sevindirir. o çocuklar beni görmez, ben de o çocukları görmem. ama sevindiklerini karınlarının doyduğunu bilirim.
 
daha bitmedi ama yüzer kısmı tamam
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20221217_184115_7.jpg
    137.8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20221217_184125_9.jpg
    213 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20221217_184158_1.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 22
Bir proje için danışmanlığınıza ihtiyacım var, lütfen benimle irtibata geçin. İsmail KURTOĞLU özel mesaj ile iletişime geçebilir misiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İsmail bey, merhaba size nasıl yardımcı olabilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…