Bilgisayar Toplama Acil Yarım :D

isim var 1000 sayfacik ozeti:)
siz amd 645 diye arayin. cok iyi bir seridir, phenom 7.7 civari aliyordu deneyim dizininden o da 7.3 alir.
asus marka anakarttan sasmayin. ben kawybettim bir tane hala icime oturur:)
corsair de ram. bir de 500 watt kasa. oyun oynanmayacak diyorsunuz da en axindan bir 4850 alin cok pahali degildir.
500 watt da taktiniz mi is tamam.
 
biz fx den uzak dur diruz sen fx diyorsun:) fx alacagina git i5 2500k al daha iyi. fx serisi i serisinin ilk nesli gibi hala da duzelmedi,
sana cok cok buyuk bir sey lazim mi?
kullanacagin programlar kac gb ram kullanacak ne kadar komut icerecek?
i5, c2q, phenom bunlar yakin islemciler, birine ship olan oburlerini almaya gerek duymaz, sen hangisine gonlunu kaptirdi ise al, ama alacam diye de 600 tl verme. ben vercek olsam 3.6 ghz + overclok 4.7 ghz olanini alirim.
 
exa.com.tr için uyduruk site denilmiş öncelikle belirtmeliyimki .com.tr uzantılı internet siteleri sizin .net .com dan yapacağınız siparişlere göre çok daha güvenilirdir. bu domaini almak için şirketin adının patentli olması gerekir. onun haricinde o site bir www.eksa.com.tr kuruluşudur ve bayisi olarak rahatlıkla konuşabilirim :)

bilgisayar kasamı kendim toplamak istiyorum diyorsan http://www.exa.com.tr/shop/pcwizard.asp bu site üzerinden seçeceğin işlemci ona uygun anakartı gösterir. benim tavsiyem sana i5 i7 işlemcileri olacaktır. bütçene göre diğer seçenekleri rahatlıkla doldurabilirsin
 
arkadasim goldun da sonunda com var ama ne rezil bir site herkes bilir. idefiks de oyle. 3 gunde bitirdigim kitab icin 15 gun bekledim yaw:) com olmasi benim icin hicbir sey ifade etmez bir.
ikincisi ben site isimlerine bakmadim bile. hangisonde ne var dikkat etmedim. ama exa dogru durust adi duyulmamis bir site, phenom gibi iki sene once tukenmis bir islemciyi boyle bir yerden almam aldirmam. cunku alip bir ay mal bekleme riski var. ki yasanmisndurumlar. ha exa icin duymadim. ama ne diye riske girelim. onu gectim. dedigim gibi sadece islemci bazli konusmustum ve tekrar ediyorum site karalamak degil 600 lira 5 sene oncesinin islemcisine verilmez!
o fiyati isteyene de ganimetci derim en hafifinden!
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,670
Kullanıcılar
449,945
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst