Bilgisayar RF kontrollü araba projesi?

memo8787 ' Alıntı:
evet öyle...Daha doğrusu bildiğimiz uzaktan kumandalı araba ama kumandamız bilgisayarımızın ok tuşları olucak...Ama ben bigisayardan çıkışı almaya hallettim bana lazım olan PIC ile yapılmış alıcı verici devresi ve tabii motor kontrol devresi...Ben bilgisayarın ok tuşlarından birine basınca paralel porttan 00001000 gibi bi değer alıyorum bu değer değerlendirip RF ile alıcıya gönderecek o da bu bilgileri değerlendirip arabayı kontrol edicek...umarım açıklayıcı olmuşumdur...yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler....
kardeş yardımları beklemene gerek yok anlattığın her şey verdiğim projelerde var(yukarda anlattım nerde olduğunu) sen bi indir bakalım onları ilaç gibi gelecek (yorum yazmayı da unutma konular gündemde kalsın)
 
merhaba, benim de bitirme projem aynı. ama sanal ortamda gerçeklenecek proje. oyuncak araba falan kullanmayacağım. benzer bilgisayar oyunları vardı, bir arabayı haritadan seçili iki nokta arasında yürüten (burada traafik kuralları, yol durumu, hız vs. kontrolleri olarak, sanal araba üzerindeki alıcılar yardımıyla bunların hareketi sağlanacak) bir program yapmam gerekiyor. şuan onun planlanmasını yapmam lazım. projeyi nasıl yapacağıma dair fikri olan benle paylaşırsa çok sevinirim.
 
memo8787 benim projemde senin projenin aynisi diger kisimlar tamam ama rf kisminda hic bisey yapamadim elinde devre varsa burda yayinlarsan sevinirim.
 
vala benim projemde aynı ama step motorlu benimki.Rf devresi üzerinde çalışıyorum şuan.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,238
Mesajlar
916,093
Kullanıcılar
450,048
Son üye
guney oral

Yeni konular

Geri
Üst