Bilgisayar monitörden önce açılırsa görüntü gelmiyor

esat37500

Üye
Selamün aleyküm bı sorum olacak daha önce hiç başıma gelmedi.
Bilgisayar ekran kartı turbox gt740 4gb
Sorun şu; bilgisayar hdmı da monitörden veya TV'den önce açılırsa görüntü gelmiyor.
Ama VGA da veriyor.ben hdmı dan kullanmak istiyorum.

Kablo , farklı monitör hepsini denedim driver değiştim olmadı

Tv açık mesela basıyorum düğmeye şıkır şıkır çalışıyor.

Tv kapalı önce bilgisayar açarsam görüntü gelmiyor

Kabloyu çıkar tak yine yok .illa görüntü aygıtı açık olacak o şekilde görüntü geliyor
Sizce neden dir?
Not; görüntü olmadığı zaman TV de hdmı 1 aktif hale simge geliyor. Ama sinyal yok yazıyor

TV ise, kaynak/input/source'den kaynağı seçin. Monitörde böyle bir durum yok. Sonuç yoksa kartan kaynaklı olabilir!?
Tv kaynak hdmı 1 de zaten aktif görünüyor ama sinyal yok yazıyor. Kartı ikinci aldık bende artık karttan şüpheleniyorum başka kasada deneyecem son kez

Ekran kartı açılışta hdmi yi kontrol edip var ise görüntü veriyor yoksa o portu kapatıyor olabilir.

Ekran kartı açılışta hdmi yi kontrol edip var ise görüntü veriyor yoksa o portu kapatıyor olabilir.
Chatgp de aynısını söyledi :) hayır VGA dan görüntü geliyor. Ayarlardan 2. Ekran hdmı açmak geldi aklıma. HDMI ekran hiç tanımıyorki Windows ekran bulamıyor. HDMI dan görüntü almamın tek yolu pc kapatıp ekran açık halde PC yi tekrar açmak

Başka PC'de kartı denediniz mi? Arıza yoksa sürücüden kaynaklı olabilir, farklı bir sürüm kurun. Hatta eski sürüm olsun!

Forum istatistikleri

Konular
131,303
Kullanıcılar
455,091
Son üye
İPEK35

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri