Benmari Rezistans Neden Sık Sık Yanıyor (15 Günde Bir)

dikalyone

Üye
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bir yemekhanenin yemek ısıtıcısı yani benmarinin rezistanları 15 gümde bir patlıyor. Neden acaba Benmarinin rezistansı u rezistanstır. 220 volt net geliyor bazen gerim düşmesi oluyor 180 e kadar anlıktır bu düşümler. Ama başka bir benmari var aynı voltajda çalışıryor ona bir şey olmuyor. Acaba kalitesindendir. yoksa susuzmu çalıştırıyorlar. rezistans boylarında mı farklılıklar var. rezistans yakan benmari her türlü rezistans denedik hepsinde aynı ama bunlar normal piyasada satılanlardan yani büyük ihtimalle çin malı rezistanstırlar. Kaçak akım rölesi kullandığım için patlar patlamaz kaçak akım rölesi düşüyor. Buda insan sağlığı için çok önemlidir. Kaçak akım rölesini iptal edip normal faz nötr ve toprak versem bir sakatlı olurmu.

Son düzenleme:
arkadaşlar son cümlede bir yanlışlık yaptım faz nötr faz değilde faz nötr ve toprak olacakatı.

susuz çalısıtırlarsa patlar bide cin malı rezistans kullanma zaten herkez kendisi sarıyor bide acaba yarıya baölüp iki rezistans mı taksan tabi bide termostatı kontol et .........

susuz çalısıtırlarsa patlar bide cin malı rezistans kullanma zaten herkez kendisi sarıyor bide acaba yarıya baölüp iki rezistans mı taksan tabi bide termostatı kontol et .........
aynen katılıyorum

Yanık rezistansın digital bi fotoğrafını ekleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Aynı problemle bende karşı karşıyayım netice

Merhaba, bu sorunun kaynağı rezistansin imal edildiği kr-ni tel kalitesi ile alakalıdır. Bulunduğunuz yerde bu gibi imalatlar yapan bir yer varsa onlardan kaliteli malzeme ile imalat sipariş edebilirsiniz. İmal eden yokta tamir eden yer varsa , onlar çalıştıkları imalatcilardan temin edebilirler. İsveç malı kantal marka tele ulasabilirseniz mükemmel olur.

Merhaba, bu sorunun kaynağı rezistansin imal edildiği kr-ni tel kalitesi ile alakalıdır. Bulunduğunuz yerde bu gibi imalatlar yapan bir yer varsa onlardan kaliteli malzeme ile imalat sipariş edebilirsiniz. İmal eden yokta tamir eden yer varsa , onlar çalıştıkları imalatcilardan temin edebilirler. İsveç malı kantal marka tele ulasabilirseniz mükemmel olur.
Abim yemin ederim psikolojim bozuldu . 3 ayda 5 kere deiştirdim. Acaba elektrik geriliminin dalgalanması dan kaynaklı mıdır acaba
Abim yemin ederim psikolojim bozuldu . 3 ayda 5 kere deiştirdim. Acaba elektrik geriliminin dalgalanması dan kaynaklı mıdır acaba
Birde yani koca firmalar 15 günlük dayanacak rezistans mı satıyorlar.

İşyerinde ne rezistanslar ile uğraştım . Dizel motor gömlek ısıtma rezistansı , çay ocağı rezistansı . Takıyorsun 15 gün sonra sigorta aşağı . Tamamen kalitesiz malzeme sonucu .

IMG_20250212_231445.jpg

Abi bu 60 cm kaliteli birşey nereden nemarka alabilirim teşekkür ederim

Forum istatistikleri

Konular
130,863
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri