beko 2313C camasir makinasi Kart arizasi

Katılım
16 Kas 2009
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
54
S.a ustalarim bende bu yollarda bu gibi forum siteleriyle hicbir alakam olmasada elektronige karsi ilgimden dolayi bircok ev aletini tamir etmeye calisiyorum....benim sorunum su :

Model : 2313 C beko

camasir makinesi beyne gore siralamayi takip ediyorken motor dönmüyor ç motorda sorun olabilcegini düşündüğüm için motoru dışarda çalıştırdım ve gayet güzel çalıştı kabloları tekrardan kontrol edip taktım ancak yine makinede takılıyken motoru çalışmadı ne yazık ki..ardından karta giden kabloları çıkarttım ve kartın bazı lehimli kısımlarında hafif karalıklar oldugunu gördüm..sorunun karttan olduğunu kesin olarak anlayabileceğim bir yöntem var mı? birde bu markanın kart fiyatları ne kadar?

sımdıdeeen cok tesekkur ederım..
 
yenisi servisde 12 tl. makina nerede çalışıyor? mutfakda banyoda vs vs? Banyoda çalışıyor ise buhar ve nemden dolayı yanmış olabilir.
 
arkadaslar hiçbir fikriniz yok mu? ona göre gidip olmassa parcayı alacağım :(

banyoda evet cok nem ve buhar var.. ancak kesin olarak nasıl anlayabilirm bir fikriniz var mı ?


Düzelt butonunu kullanarak mesajlarınızı birleştirebilirsiniz !
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
siz parçayı alın ve değiştirin bence
 
cok tesekkur ederim bakalim yarin parcayi alip degistircemm ;)
 
Fethiyedeki servisine gittim kiz o parcaya 55 tl dedi.Internetten yada baska bir yerden alabilmem mümkün mü?Yada elinde o parcadan olan var mi?
 
birolticaret.com dan temin edebilirsiniz. Ya da benimle iletişime geçin göndereyim
 
kaynak, walla artik cok gec sanirim hata baska bir yerdenmis. goturuk servise eleman motor bozuk dedi ben dedim motoru evde calistirdim calisio motor bozuk olamaz dedim...oda motorun arka kisminda bi yer gosteri 2 kablo cikio icindeki rot un bi basi beyaz kablo cikiyo..o tek satilmiyor diger parcayla geliyor o nedenle motor degismesi lazim dedi..110 milyona patladi bize bu is...:(
 
sanırım o bahsettıgın sey motorun takosu:) aynı sorunu bende yasamıstım kartı değiştirdim olmadı sn kanyak arkdasımızın yardımıyla sorunu 20tl ye hallettım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,232
Mesajlar
916,004
Kullanıcılar
450,029
Son üye
ibrahim adan

Yeni konular

Geri
Üst