Beijer Exter Serisi Operatör Panelleri

ttengin

Üye
Katılım
14 Nis 2008
Mesajlar
93
Puanları
1
Yaş
39
BEİJER ELECTRONİCS OPERATÖR PANELLERİ

GIDA SEKTÖRÜ İÇİN İDEAL PANEL; “ EXTER’’

Özellikle tasarımdaki estetiği ,gelişmiş fonksiyonları ve en zorlu endüstriyel ortamlarda sorunsuzca kullanılabilecek yüksek koruma sınıfı IP66/IP22 (ön/arka koruma) özelliği,Basınçlı suyla yıkanabilme Metal ön ve arka kasa ile Beijer Electronics’in üst sınıf operatör panelleridir.


Yüksek performanslı 312 - 416 Mhz Intel Xscale işlemcisi,64MB boyutunda RAM ,12MB boyutunda uygulama hafızası,Windows CE bazlı işletim sistemi, aluminyum gövde yapısı ve çoklu haberleşme ve harici donanım portları ile otomasyon sektörüne geleceğin seçimlerini sunmaktadır.

Eksiksiz donanım özellikleri yanında CANopen ve PROFİBUS ağlara bağlanabilmek için geliştirilmiş adaptör seçenekleri opsiyonel olarak sunulmaktadır.
Ödüllü tasarımı şık görünüm yanında, ulaşılan ergonomi, kullanıcıya işlemlere odaklanma ve bu doğrultuda daha rekabetçi kalma fırsatı yaratmaktadır. 6 dokunmatik ekranlı, 6 tuş takımı kontrollü ve 1 mobil olmak üzere toplam 13 çeşit Exter Operatör paneli bulunmaktadır.

Dokunmatik ekranlı tipler 3,5” ile 15” boyutları arasında 320x240 piksel ile 1024x768 piksel, tuş takımlı tipler 160x32 piksel ile 240x64 piksel boyutları arasında, mobil panel ise 6,5” ekran boyutu ile sunulmaktadır.


Bünyesinde bulundurduğu IF tasarım ödülleri ile sektörde tasarım alanında öncülüğünü kanıtlamış olan Exter serisi operatör panelleri DNV, ROHS, SEMKO DEKRA gibi seçkin sertifikaları üzerinde taşımaktadır.2005 yılı “European HMI Hardware Vendor of the Year” gibi sektör içerisinde en prestijli ödüllerden birine de sahip olan Exter Serisi operatör panelleri,bu prestijli ödül ile genel performans kriterlerindeki başarısı ve aynı zamanda dayanıklılık ve kullanım kolaylığı gibi üstünlüklerini de kanıtlamıştır.
Pro+ tip Exter serisinin geliştirilmiş sürümüdür. Bu sürüm 6,5” ile 15” ekran boyutlarında
sunulmaktadır.


Pro serisi geleceğin çözümlerini gerçekleştirmek için tasarlanmıştır.

Pdf uzantılı dosyaların okunabilmesi, kontrol edilen makinenin kullanıcı kitaplarının ve talimat bilgilerinin panel üzerinden görüntülenebilmesini sağlar. Web tarayıcısı kullanımı ile Internet kullanımına da açıktır. Harici kamera bağlantısı sayesinde büyük prosesleri izleme imkanı sunarak oluşabilecek hasar ve sorunları önceden engelleme fırsatı yaratır.
Makine üreticilerine ürünleri ile ilgili PowerPoint sunumlarını çalıştırarak pazarlama ya da teknik konularda bilgi paylaşımı imkanı sunar.

YAZILIM;

Uygulamalarda esneklik ve maliyet tasarrufu sağlama prensibi ile hazırlanmış “Information Designer” konfigurasyon programı, Off-Line simulasyon ,Windows standart yazı biçimlerini kullanabilme, data paylaşımlı çift sürücü seçeneği,alarm ve reçete için dosya transferlerinde farklı seçenekler(e-mail –SMS),data logger,8 seviye güvenlik şifreleri ve uzaktan kontrol ile izleme uygulamaların gerçekleştirme imkanı da sağlamaktadır.






PETEK TEKNOLOJİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
Eğitim Mahallesi Sadıkoğlu Plaza 5 No:14 Hasanpaşa-Kadıköy/İSTANBUL
Tel: 0216 550 45 12-13 / 0216 330 86 30-92
Fax: 0216 550 45 14
www.petekteknoloji.com.tr
[email protected]
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
designer ile ilgili 0216 550 45 12 nolu telefondan beijer le ilgilenen arkadaşlar dan rahatlıkla bulabilirisin.
 
mobil panel kataloglarına nasıl ulaşabilirim.? yukarıdaki yazıda mobil panelden bahsetmişsiniz.
mobil panel ihtiyacım varda.
 
Exter M70 mobil panel 15 metre kablolu IP66 korumalı alüminyum döküm kasa ve ABS gövdesiyle robust bir yapıya sahiptir. Haberleşeceğin PLC veya Servo markası nedir..? aşağıdaki linkten panelin özelliklerini inceleyebilirsin Beijer Electronics - HMI solutions that put you in focus ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsin...

Petek Teknoloji LTD.
0216 550 45 12
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst