Beijer Exter serisi operatör panelleri uzaktan erişim..

ttengin

Üye
Katılım
14 Nis 2008
Mesajlar
93
Puanları
1
Yaş
39
Beijer Electronics Exter serisi hmı larda uzaktan erişim şimdi dahada kolay...

Birçok firmanın uzaktan erişimde kullandığı exe dosyaları dışında Exter panellerde WEB server,Remote Access programları ile Fabrikada çalışan proses sisteme ister evden ister internet imkanı bulduğunuz her noktadan rahatlıkla bağlanabilir proses le ilgili detayları alabilir değer değişimleri veya reçete sayfalarındaki ayarlara kadart birçok şeyi rahatlıla yapabilirisiniz.

Remote Access ile bağlantı Beijer Electronics'in sunduğu ücretsiz bir yazılımdır kullanımı ise İnternete veya ağa bağlı bilgisayarınıza kurmanız yeterlidir. Panele erişim de ise programı çalıştırıp bağlanmak istediğiniz Exter HMI 'ın IP numarasını yazdığınızda ekranı olduğu gibi bilgisayarınızda görünteleyebilir veya PC'nizi HMI olarak kullanabilirsiniz İşletme için yararı üretim takiplerini oturduğunuz yerden rahatlıkla yapabilrisiniz Bakım bölümünde Prosesde yapılacak değişiklerde Recete değerleri veya şifreli işlemlerde makinanın yanıa gitmeden oturduğunuz yerden panele ulaşıp rahatlıkla bütün değerlere hükmedebilirsiniz..


WEB SERVER bağlantıda ise internet explorer programınızı çalıştırp adres çubuğuna http://192.168.1.1:5800 yazmanız yeterlidir buradaki IP sizin değişt
rebileceğiniz bir IP'dir bu bölümden sonra panele ulaşabilir sayfada panelin o anki ekran görüntüsünü düşürebilirsiniz ve HMI artık sizin kontrolünüz altındadır..

Ayrıntılı bilgi için.. engingenç@petekteknoloji.com.tr adresine mail atabilir ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst