Beğen butonunu kullanmayalım diye mi koymuşlar?

Alçak Mühendis

Usta Üye
Katılım
14 Şub 2014
Mesajlar
1,103
Puanları
181
Üyelere sesleniyorum...

Adam foruma üye olmuş sadece soru sormuş (bilmeyip öğrenmek istiyor olası en doğal hakkı ) , cevaplar almış, sonra bir teşekkür etmeden, aldığı cevap tam istediği cevap olmasına rağmen bir beğen butonunu dahi tıklamadan forumdan çekip gitmiş.
Burada herkes birbirine faydalı olmak için emek harcıyor. Kimsenin derdi daha fazlası değil ama şu da var ki site teşekkür anlamında oraya bir buton koymuşsa sende cevap aldığında bir zahmet dokun o butona. (site yönetimi teşekkür mesajları kirlilik oluşturacağından teşekkür için butonu öneriyor, benim mesaj yazmayı tavsiye etmem doğru olmaz).


Yönetime sesleniyorum...

Konu açan üyelerin açtıkları konularla ilgili bir düzenleme getirilebilir mi? Her cevap beğenilmek zorunda değil elbette ama sorulan soruya net cevap gelmiş ise ve beğeni gelmemişse soran tarafından, yeni konu açmasının engellenmesi ya da buna benzer uygulamalar yapılabilir mi?

Herkese iyi çalışmalar...
 
Son düzenleme:
Ben başka bir şey bekliyorum ; soruyu soran beğenmezse beğenmesin umrumda değil ama benden çok tecrübeli abilerim benim yazdığım cevapları doğru buluyorlarsa beğensinler ; yalnışsa tekzip yazsınlar ; ben kendimden şüphe ediyorum acaba yanlış bir şeymi yazıyorum diye :)
 
Bu da cok mantikli. Ben bazi yazdigim yazilarda tecrubeli buyuklerimiz begendiklerinde, demekki dogru kabul goren bir sey soylemisim diyorum. Yanlis bir sey soyledigimizde de bunun duzeltilmesi, bu yanlis bilginin baskalari tarafindan dogru sanilmasinin onune gecer. Bu yuzden bir yerde bir yanlislik varsa tecrubeli uyeler bunu duzeltmeli
 
bırde teorıde cogu seyın dogru oldugunu bıldıgımız fakat uygulamada bızzat yanıldıgımız seyler oluyor buda tecrubelı abılerımızden bılhassa kardeslerımızden ogrenmek yanlıs bılgıyı kafamızdan atmak cok guzel fakat bılmem sızde farkındamısınız form artık bole almıs basını gıdıyor ılgılemnen yok gıbı aynı konudan bır cok tane var ornegın yıldız ucgen konusu bır bakın kactan yenı konu acılmıs acılmayada dewam edıyor bence bunun onune gecılmelı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,324
Kullanıcılar
449,854
Son üye
Enes.trk

Yeni konular

Geri
Üst