Baymak 42.000 BTU Klima Isıtmada 10 Sn Çalıştıktan Sonra Kendini Korumaya Alıyor!

classyas

Üye
Katılım
19 May 2010
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
34
klimanın soğutmasında hiç bir problem yok fakat ısıtmaya alınca dış ünite devreye girdiğinde motor normalden daha yüksek bir sesle çalışıp 10 15 sn snra duruyor 4 yollu vanasını değiştirdik fakat sorun devam ediyor. 4 yollu vananın soketini cıkarıp direk kontaktörden çalıştırıyorum klima motoru gayet güzel çalışıyor 4 yollu vananın soketini taktığım gibi tekrardan motorun sesi değişitor 10 sn snra kadar tekrardan duruyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhabalar,
klimanızın 4 yollu vanasını değiştirirken değişim kurallarına uymuşsunuzdur umarım.bahsettiğiniz arıza klimalarda sırf ısıtmada çok önem arzeden capilary bağlantı girişindeki mekanik checkvalaf bahsettiğiniz arızanın başlıca sebebidir ancak onuda vana gibi kaynaklarken kesinlikle soğuk tutmalısınız.iç yapısında plastik malzeme olduğundan kaynak esnasında şekil değiştirerek çalışmaz.tavsiyem kapilary gurubunu komple değiştirmenizdir.en azından riskli kaynak noktası sorununuz olmaz.

kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,731
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst