Baskı devre sorunu

MoSTaR

Üye
Katılım
17 Ara 2007
Mesajlar
82
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar.
40cm*40cm bir baskı devre ihtiyacım bulunmakta. Ares 7.0'da devreyi çizdim ve üretici firma benden .eps dosyası istedi. Bende Ares'in menülerinden Export EPS file'a tıklayıp eps dosyasını oluşturuyorum fakat Adobe Illustrator'da eps dosyasını actıgımda devrenin sadece 20cm*20cm'lik olan kısmı görünüyor diğer kısımlar görünmüyor. Daha sonra EPS dosyasını oluştururken %100 degilde %50 seçerek yaptım. Adobe'de açtım. Bu sefer devrenin tamamı göründü fakat haliyle yarı yarıya küçülmüş hali çıktı. Tam boyutlarıyla EPS dosyasını nasıl oluşturabilirim.

Teşekkür ederim
 
eps text temelli bir format, yüksek ihtimal bu dosyayı gönderdiğinizde ve gerçek kart boyutlarını verdiğinizde sorun yaşanmayacaktır. Bence en sağlıklısı gerber formatında göndermektir. PCB firmanıza sormanızı tavsiye ederim
 
Firmaya sormuştum o da benden eps formatında istemişti. ama göndermeden bi kontrol et dedi. Bende eps'ye çevirdim sonrada Adobe Illustrator'u kurdum. eps'yi acıp baktım devrenin çeyreği görünüyor. Bir türlü düzeltemedim. Firmaya layout, gerber,eps pdf artık ne bulursam göndereceğim :) Teşekkür ederim :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,221
Mesajlar
915,909
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Geri
Üst