Bağlantı hattı projesi

tç00

Üye
Katılım
3 Kas 2022
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
33
İyi günler evin elektrik projesi var.elektrik bağlatmak için başvuracağım ama elektrikci bağlantı hattı(bransman) projesi isterler dedi bilgisi olan var mı projedede yazıyor bağlantı hattı bu proje kapsamında değildir diye varsa kime gitmem gerekli ne kadar ücret alırlar
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bir SMM olan elektrik mühendisine başvurun. Tüm işlemleri siz adına kurum tarafından yapacaktır. Ücretlendirmeyi de başvurduğunuz elektrik mühendis ile konuşmanız gerekmekte.
 
Merhaba, sizin elektrikçi pek bana uymadı. Normalde elektrikçiler de bu işleri paket olarak hallederler. Genellikle yetkileri sınırlı olduğu için çalıştıkları mühendisler olur. Yani normal bir elektrikçi veya mühensis gerekiyor. Kendi elektrikçiniz veya mühendisiniz bu işleri halledemiyorsa, değişik yerlerden fiyat teklifi almalısınız. Fiyat değişkenlik gösterir.
 
Evin onaylı elektrik projesi var ise projeye göre enerji müsadesine başvurulup verilen müsadeye göre yapı projesi çizilip onaylatılıp dosyaya konulur. Randevu alınıp abonelik gerçekleştirilir. Bulunduğumuz bölgede bu abonelik işinin asıl ve yapı hattı bağlantı proje kısmını SMM belgesi olan bir mühendis çizer ve dosyasını hazırlayabilir. Elektrikçilerde odaya kaydolup mühendisten aldığı onaylı projelerle kendileri dosya hazırlayabiliyor. Bu onların çalıştığı mühendis ile antlaşmasına bağlı.
Bulunduğunuz bölgede abonelik işleri yapan yerlerden fiyat alabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst