Avrupa'da geniş çapta elektrik kesintisi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erhan_TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erhan_TR

Profesyonel Üye
Fransa, Belçika'da kısmi etkilenme, İspanya ve Portekiz'de neredeyse tamamen elektrikler kesilmiş bulunuyor. Sebebi henüz bulunamamış. Siber saldırı, yangın, Avrupa ortak sisteminde sorun gibi açıklamalar var ama hala nedeni anlaşılabilmiş değil.
Metro ulaşımı iptal, havaalanları problemli, internet kesik...

Fransa, Belçika'da kısmi etkilenme, İspanya ve Portekiz'de neredeyse tamamen elektrikler kesilmiş bulunuyor. Sebebi henüz bulunamamış. Siber saldırı, yangın, Avrupa ortak sisteminde sorun gibi açıklamalar var ama hala nedeni anlaşılabilmiş değil.
Metro ulaşımı iptal, havaalanları problemli, internet kesik...
Kedidir kedi 🐱 . Haberlere göz attım. Hiçbir ülke gündeminde kedi ihtimali yok. Gurbetçi kedi olmasın @Erhan_TR.

Son düzenleme:
Ozaman dünyanın sonu; ya bina, ya zina, ya ceyran diyelim. Bu Elektrik mevzusu gerçekten çok sıkıntılı ulaşım sağlık internet gıda herşey yahu

Eskiden elektrik yokken insanlar ne yapardı?
Gaz lambasıyla, meşale ile ve mumlar ile yaşanırdı çamaşırlar elde yıkanırdı. iletişim eposta ve telefonlar olmadığı için posta güvercini ve mektupla gönderilirdi. mp3 çalar, telefon müzikleri yoktu. radyo gramafon ile müzik dinlerlerdi. doğalgaz yerine soba vardı.

peki bizler hazır mıyız? yukarıyı kopyala yapıştır yaptım. meşhur google amca bunu verdi.

Eskiden elektrik yokken insanlar ne yapardı?
Gaz lambasıyla, meşale ile ve mumlar ile yaşanırdı çamaşırlar elde yıkanırdı. iletişim eposta ve telefonlar olmadığı için posta güvercini ve mektupla gönderilirdi. mp3 çalar, telefon müzikleri yoktu. radyo gramafon ile müzik dinlerlerdi. doğalgaz yerine soba vardı.

peki bizler hazır mıyız? yukarıyı kopyala yapıştır yaptım. meşhur google amca bunu verdi.
Leğen de yıkandın mı üstadım :)

Forum istatistikleri

Konular
131,120
Kullanıcılar
454,868
Son üye
Toplagel

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri