audio 8 daireli diafon sistemi yardım

lütfen yardım 32 daireli as 202 audio diafon sistemi var. diafon çalışmıyor.dairelerin zillerin bazısı çalışıyor bazısı çalışmıyor daire kapısından zile basınca zil sürekli çalıyor.sebebi ne olabilir.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
hatlarını kontrol etmenı tavsıye ederım..kopuk..kırık olabılır..çalışan daırelerın bağlantıları ıle..çalışmayan daıre ağlantılarını kontrol et...ınsandır sonuçta..yanlış bağlantı yapmış olabılır..
koly gelsın.
 
Merhaba arkadaşlar bendE bir soru yonelticem, Epar elektronik diye bir Diafon sistemini audio as202 ile değiştirmeye çalışıyorum fakat tahmin edeceğiniz gibi eparda zil ayrı idi trafosu filan cardı santralde, şimdi audio için zil trafosuna ve daire içindeki zillere ihtiyacım yok değil mi, şubelerde sa Diafon kapı otomatik için bir zil trafosu ihtiyacım var farkındayım semada da belirtmiş fakat zil için trafo koymalimiyim yoksa santral hallediyormu bu işi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,586
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst