Arkadaşlar Önemli Konu Ne Yapılır

Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi birkaç firma ile konuştum kimi aylık 5000 diyor kimi 2000 ben birşey anlamadım her ay haraç gibi geldi bana bu nedir neyin nesidir acaba bilgisi olan var mı ?

Degerli Musterimiz, 0 nolu hizmet noktaniz kuvvetli akim tesisleri kapsamindadir. Elektrik Kuvvetli Akim TesisleriYonetmeliginin 60. maddesi geregi, yuksek gerilim tesislerinde teknik konulardan sorumlu bir elektrik muhendisi (IsletmeSorumlusu) bulunmasi zorunludur. Tesisinizde olusabilecek arizalarin hem sizin tesisinizde hem de diger kullanicilarin bagli oldugu dagitim sebekesinde kesintilere yol acmamasi icin gerekli bakim ve onarimlarin yapilmasi onemlidir. Bu nedenle, elektrik tesisinizin yillik periyodik bakiminin 30 gun icinde yetkili kisilerce Isletme Sorumlusu gozetiminde yapilarak TalepYonetim Sistemi uzerinden Sirketimize iletilmesi gerekmektedir. B001

Kendinize ait trafonuz var yada og kullanıcı iseniz mühendis arkadaş yılda Bir sanıyorum detaylı 6 ay da bir de kontrol olarak toprak ölçümü, hücre kontrolü, vs yapıp " işletme sorumluluk" dosyası tutacak. Sizi bilmem de kimse hayrına yapmaZ valla 😅

Istemezler istemezler sonra bişey olur isteyecekleri tutar . Arada vurur böyle piyangolar. En ucuzu kimse yaptırın ve her ödeme yaptığınızda keyif almaya bakın 😉

evet trafomuz var 150kva valla yeter bıktık çünkü herşeye her ay ödeme ödeme yani sonu yok yaptırmadık diyelim ne olacak ya işin şakası bu iş konuştuğum 3 4 firma kimi gelmeden uzakdan bile hallederiz diyor bu iş ne kadar ciddi işin orası şaibeli yani sırf prosedür olsun diye yapılıp aydada 4 5 bin tl almak ne güzel iş ya desem her ay gelseler ölçseler biçseler bakımlarını yaptırsalar okey dicem firmalar uzakdan bile yaparız diyor o yüzden bana hiç ciddi gelmedi ve işin açıkcası bir b^k yapmadan ayda para ödemek enayilik gibi geliyor . biz gelip gideriz okey yaparız diyende ayda 10 15 isityor bir trafo her ay ne yapılacak ki 10 15 bin vereyim asansör mü bu

evet trafomuz var 150kva valla yeter bıktık çünkü herşeye her ay ödeme ödeme yani sonu yok yaptırmadık diyelim ne olacak ya işin şakası bu iş konuştuğum 3 4 firma kimi gelmeden uzakdan bile hallederiz diyor bu iş ne kadar ciddi işin orası şaibeli yani sırf prosedür olsun diye yapılıp aydada 4 5 bin tl almak ne güzel iş ya desem her ay gelseler ölçseler biçseler bakımlarını yaptırsalar okey dicem firmalar uzakdan bile yaparız diyor o yüzden bana hiç ciddi gelmedi ve işin açıkcası bir b^k yapmadan ayda para ödemek enayilik gibi geliyor . biz gelip gideriz okey yaparız diyende ayda 10 15 isityor bir trafo her ay ne yapılacak ki 10 15 bin vereyim asansör mü bu
Her ay gelmeyecek. 6 ayda bir gelecek ödemeyi her ay alacak 😅

Valla saçmalık yapmayacağız ne oluyorsa olsun
150kva için 4 5 bin tl çok fazla başka yerlerede sorun birde naylon raporculara değilde kontrole gelen ölçüm yapan şirket ile anlaşmanız daha güzel olur. Ne olacağını tam olarak bilmiyorum ama aklıma gelen trafo veya hattınızdan dolayı bir elektrik kazasından işletme sorumlusu olmadığı için %100 kusurlu bulunur şirketiniz.

150kva için 4 5 bin tl çok fazla başka yerlerede sorun birde naylon raporculara değilde kontrole gelen ölçüm yapan şirket ile anlaşmanız daha güzel olur. Ne olacağını tam olarak bilmiyorum ama aklıma gelen trafo veya hattınızdan dolayı bir elektrik kazasından işletme sorumlusu olmadığı için %100 kusurlu bulunur şirketiniz.
işletme sorumlusu olmasada yine kusurulu işletme olur sanki ne değişecek benim işletmemde biri elektrikden ölse ben elimi kolumu sallaya sallaya gezecem mi yani bende tahtalı köye giderim .

işletme sorumlusu olmasada yine kusurulu işletme olur sanki ne değişecek benim işletmemde biri elektrikden ölse ben elimi kolumu sallaya sallaya gezecem mi yani bende tahtalı köye giderim .
tabiki ama demek istediğim bizim başımıza geldi mesela yeni bina yapılırken beton atarken mikse pompaso bizim og hattına deymiş kalıpçı vefat etti. Og hatta hiç bir kusur yok hata fabrikadan kaynaklı değil bu durumda bile işletme sorumlusu kim imzaya gelsin derler. Yok derseniz resmi kurumlar için bir açıktır bence bu.

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,229
Son üye
abdullah.mungan

Yeni konular

Geri