Ariston OÇM Arza Kodları

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
Konum
tekirdağ saray
Ariston AV 102 ocm birinci leke çıkartma ve ilave durulama ışığı aynı anda yanıp sönüyor ve makina pargramı iptal ediyor sorun nedendir bilen var mı? Elektronık kart degişti pompa değişti rezistansı da değiştirdim ama hala sapıtıyor? Lütfen yardım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
akadaşım biraz geç oldu ama notlarımı yeni bulabildim kartın versiyonu kontrol ediniz . kartın versiyonununu gösteren eeprom ile degiştirin ( arıza kodun f-09 )
 
slm arkadaslar ariston avl102 camasır makınesı programa alındıgı zman yıkama programını tamamlayıp suyu dokp durulamaya gececegı an tam durulama lambası yanacagı zman makıne arızaya gecıyor leke cıkarma lambası yanıp sonuyor tek sıkma tek durulama tek yıkama yapıyor su ısıtması normal su bosaltması normal sızce arıza durumu nedır?..
 
slm arkadaşlar..böyle bir forum sayfası düzenlediğiniz için tşk ederim..ariston av 102 model çamaşır makinesinin leke çıkarma ledi kapı kilit ledi ile beraber yıkama yapıp boşaltma adımında suyu boşalttıktan sonra arızaya geçip yanıp sönüyorbir müddet sonra duruyor işiklar yanmaya devam ediyor.hiçbir işlem yapmıyor.nedeni ne olabilir...tşk
 
kart üzerinde hasar var .
onarılması veya degişimi gerekli .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst