Ares çizim uygulaması..?

mervan_81

Üye
Katılım
13 Eki 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Değerli arkadaşlar ares'te çizdiğimiz bir baskı devrenin yollarının sadece yol şeklinde değilde biraz daha görsel olmasını nasıl sağlayabiliriz, yollara değişik şekiller vermek yani(İnşallah anlatabilmişimdir). Bilen varsa lütfen yardım etsin.Saygılar.
 
output mnsnde 3d visualization seçengindn.
 
Sayın alperay dediğiniz 3D özelliği baskıdevrenin son halini gösteriyor ve o özellik proteus 7.2 de mevcut. Fakat ben 6.9 kullanıyorum. Aşağıda linki verdiğim devreyi incelerseniz yolların farklı farklı çizildiğini görürsünüz.Benim öğrenmek istediğim tam olarak o farklı çizimlerin nasıl yapıldığı. İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılar.
 
Açıkçası pcb'de bahsettiğiniz gibi değişik birşey göremedim, kastettiğiniz şey, yolların kimi kısımlarda genişliyor olması mı?
 
Cad özelliklerini kullanarak istediğin çizimleri yapabilirsin.
Aşağıda adamın biri muhtelif çeşitli sorulu-cevaplı toplamış katmış karıştırmış.Allah(CC) razı olsun.Aralarda bir yerlerde cevabuın olabilir.:rolleyes:
 

Ekli dosyalar

  • İsis-Ares soru-cevap.rar
    1,006.5 KB · Görüntüleme: 291
Sayın tyildizak evet bahsettiğim şey tam olarak yolların bazı yerlerde genişliyor olması. Yani bu şekilde PCB'ye görsellik katmak istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Sayın musallim vermiş olduğunuz linkteki dosyayı indirdim fakat açamadım, sanırım office 2007 de hazırlanmış. Eğer elinizde office 2003'te kaydedilmiş olanı varsa paylaşırsanız sevinirim. İlginiz için teşekkür ederim.
 
Office 2007 hem docx hemde doc uzantılı kayıdedebilir.
Office 2007 dosyalarını office 2003 de açmak için mikrosoftun bir eklentisi var.

Her ihtimale karşı doc aşağıda :
 

Ekli dosyalar

  • İsis-Ares soru-cevap.rar
    989.6 KB · Görüntüleme: 71
çizerken Ctrl tuşuna basılı tutarak çizersen eğik elips yay çizgileri çıkarılabiliyor.
 
onu zone mode da yapabilirsin kendisi otomatik yolları kaplıyor ben 7.4 sp3 kullanıyorum ve otomatik kaplama yapıyor 6.9da otomatik kaplama var mı bilmiyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,875
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst