Zahid56

Üye
Katılım
30 Eki 2016
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
28
Herkese merhaba,biz dort kisi okulda oddev olarak bi proje yapmamiz gerekiyor. Bunun icin soyle bi konu sectik: bilgisayardan kendi tasatladigimiz bir arayuz ile Bluetooth veya baska kablosuz haberlesme modulleriyle bi araci uzakyan kontrol etmek istiyoruz ayni zamanda aracin izerindeki bir kameraylada ekrandan aracin onunu gormek istiyoruz henuz hocaya bunu yapacagimizi soylemedik ama hoca acil cevap bekliyor eger bunu soylersek yapmak zorundayiz yapamazsak 0 aliriz. Odevin Yaklasik olarak 3.5 hafta suresi var simdi biz bu ise kalkisalimmi yoksa hic bulasmayalimmi. Nekadar bildigime gelcek olursak oncelik cok fazla bisey bilmedigi belirteyim ancak daha once bilgisayardan visual basic.net ile bir arayuz tasarlayip kodunu yazip bunu bluetooth ile arduino ile haberlestirip bir arabayi motor surucusu yardimiyla kontrol ettim olayin ucundan sonuna kadar kendim yaptigim icin bu kismi bende tamam bunu turetirizde ancak kamera isi biraz farkli benim endisem o orda sizce 3.5 haftada malzemesini temin etmeside sureye dahil (yani cinden getirtneye vaktimiz yok) kamerayi calisir hale getirebilirmiyiz? Yardimci olursaniz cok sevinirim internetten biraz baktim ama isin icine girince nasil olur bilmiyorum. Simdiden Tesekkurler
 
Merhabalar ,

Projenizin her noktasında size yardım edebilirim. Kamera için ayrıca malzeme kullanmanıza gerek yok telefon kameranızı c# a sanal ağ üzerinden entegre edebiliriz o konuda şüpheniz olmasın. Yapmaya karar verirseniz bana ulaşın takıldığınız konularda size destek olurum.

İyi çalışmalar...
 
@devil190795 estagfurullah dostum yardımcı olabilirsek ne mutlu bize :)
 
bende arduıno işlerine girdim biraz biraz fakat kod ları bılmek gerekıyor bıraz bocalıyorum bu yuzden
 
bende arduıno işlerine girdim biraz biraz fakat kod ları bılmek gerekıyor bıraz bocalıyorum bu yuzden

İki tane kitap var piyasada içerisindeki bilgiler yeni başlayanlar için yeterli. Ayrıca ingilizceniz varsa yabancı sitelere de bakmanızı öneririm, son derece güzel örnekler mevcut.

Saygılar....
 
Benimde ödev olarak olmasada hobi olarak benzer bir projem var bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 
Tesekkur ederim takildigim yerde sorarim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst