Arcelık Leydı 170 Calısmıyor

foxx

Üye
Katılım
17 Mar 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
37
Merhaba,
Ögrenciyim,komsu tasınırken eskı bulasık makınesını bıraktı. Bahsettıgıne gore sadece dugmelerınde bır sorun varmıs.

Makıneyı acıp dugmesıne basıyoruz cevrılmesı gerekn yerıde cevırıyoruz fakat makıne calısmıyor. Kapak acma mandalına basık tutunca makıne calısıyor fakat su almıyor sadece ısınıp koku yapıyor. Bana ne kadara mal olur acaba bır fıkır alabılır mıyım ? ona gore servıs cagırayım yoksa hurdacıya vermek durumunda kalacagım.
 
ürünü görmeden incelemeden kimse fiyat veremez ki. çağırın anlayan işin ehli bir usta fiyat alın. herkes malını verirken sadece şusu var busu var der verir. kimse basit bi arıza için evindeki ürünü değiştirmez.
 
arkadaşım dediğine göre estantirik bobininden yapıyor o na bakavsiye ededrim
 
Kanyak haklısın,katılmıyor degılım fakat kimi "anlayan",karsısındakının anlamadıgını farkettıgınde; orası şöyle burası böyle gibi bahanelerle,20 tl yi - 60 tl yapıyor ( aynısını TV bozulunca yasadık,yenı TV alarak cozulebıldı,aynı TV yı memlekette babam 20 TL ye yaptırdı),sadece olası tahmını mıkatarı ogrenmek ve uc assagı bes yukarı fiyat bılgım olsun diye siz bilenlere sormak istedim.

Ayrıca cihazın yenı bir ozellıgını bulduk:
Kapagı acma mandalı basılı kaldıgı surece makıne calısyor. Fakat bir noktaya gelınce sigortayı attırıryor,içinde de su bırıktıgını farkettık
 
Bir tamirciye göster olur derse tamirini yaptır. Bizim buradan sana verdiğimiz bilgiler seni dahada zora sokmasın.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst