Araba teybine flash bellek bağlayarak mp3 nasıl çalabilirim?

morbeyaz

Üye
Katılım
21 Ağu 2008
Mesajlar
534
Puanları
6
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar

Abimin mitsubishi panelvan aracı var. Ben Sarıyer hatlı minibüslerin birinde oto teybine flash bellek takarak müzik dinleyen bir şöför gördüm. Acaba bu flash belleğe mp3 mü yoksa audio mu doldurup çalıyorlar. Bu tür bir sistem yapmayı düşünüyorum. Forumda aradım bulamadım. Belki adı flash bellek ile mp3 çalmak değil de başka bir şeydir. Bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
 
bendeki hyundai de sadece audio destekli
 
Kaset ler var bu işler için mp3 playerin kulaklık soketine bağlanıp teybin kaset yuvasına tak ıp isediğin formatı dinle.
 
slm bizim bir arkadaş usb okuyucu yuvasını arabaya takmıştı flash bellek i takıp müzik dinliyordu nasıl yaptıgı ile bilgim yok ama istersen sizin için sorayım . iyi çalışmalar .
 
Sayın graski

Hepsi burada sitesinde satılan ürünü inceledim. Benim merak ettiğim bu cihaz kendinden mi ses veriyor yoksa araç hoparlörlerine mi bağlanıyor. Eğer araç hoparlörüne bağlanıyorsa nasıl bir işlem yapmalıyım? Bir de gözüme sitede büyük gözüktü biraz. Ufak bir şey değilmi bu? Hepsiburada sitesindeki yorumları okudum. Anlamadığım şey bu cihaz müzik çalarken frekans karışıyormuş ve boş bir frekans bulmak zorundaymışız. Cızırtı çok oluyormuş. Ben bunu anlamadım. Tamam hadi diyelim frekans karıştı ama ben hafıza kartından dinlediğimde boş bir frekansa nasıl geçeceğim onu anlamadım. Radyoda değil ki cihaz. Hafıza kartı çalıyor.

Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
 
O cihaz bir radyo verici. Çakmaklıktan enrji alıyor. Üzerinden ayarlıyorsunuz hangi frekansta yayın yapmasını istiyorsanız. Daha sonra araçtaki radyonuzu da aynı frekansa getiriyorsunuz bu kadar.
Frekans karışmaması için radyoda o frekansta kanal olmaması gerekiyor. Zaten istediğiniz zaman aletin üzerinden frekansı değiştirebilirsiniz.
 
İlginç bir ürün. Sadece mp3 çalan bir cihaz hoparlöre bağlansa daha iyi verim alınır diye düşünüyorum. Mesela mp3 çaları bağlayıp kolonlara çıkış verilse yine çalar sanırım. Bunu bir deneyeceğim.
 
Arkadaşlar bahsedilen ürün, FM Modulator MP3 Player transmitter cihazlarıdır....
 
piyasada 200 250 tl ye teypler var. bu işi yapıyor. ister flash bellek, ister sd hafıza kartı içne mp3 atılıp dinleniyor. fakat pek kaliteli değiller. elinde bir mp3 player ve teybine aux girişi var ise;

mp3 çaların ses çıkışı ile aux girişini birbirine bağlayıp mp3 çalardaki müzikleri araba teybinden de dinleyebilirsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst