Araç sarjı için hat çekimi

Benim araç byd seal elektrikli. Bana verileni prize taksam 7.4 olur mu?
Byd'de araç içinde şarj limit ayarı var mı bilmiyorum, örneğin ben Antalya'ya gittiğimde yakınımın ev hattı zayıfsa araç içinde şarjı 16 ampere kadar düşürüp öyle şarj ediyorum. Normal ev prizleri 7.4 kaldırmaz, prizide hattıda yakar.
Bazı şarj aletlerinde de amper ayarı var.

Klasik yakıtlı araç üreticileri süreyi geriye attirdi, süreç, sonuçta vazgecilmesine varacak görünüyor. Üretimin tamamen tersine döndüğünü Mercedes, BMW ve bir çok marka açıkladı, yatırımlarını iptal etti.
Yüzdelik dilimlerden bahsederken sayıdan ibaret olduklarını unutmamak gerek. Ne demek istiyorum? 2 tane yerine 4 satılırsa oran yüzde 100 olur. Özellikle soğuk yerlerde elektrikli araçların başarısızlığı ayyuka çıkmışken Norveç örneği verilmesi talihsizlik olmuş.
Sonuçta şahsi fikrim ben almam şeklinde olup alana hayırlı olsun, niye aldın demem.
Rusya gazı kesince adamlar kapattıkları nükleer santralleri yeşil enerji tabelası altında yeniden tek tek açıyorlar!

Elektriklide de benzer durum görünüyor. Batarya temini, psikolojik menzil/şarj süresi sorunu, fosil yakıt uygulama noktasını daha ileri tarihlere ittirmeye sebep oluyor.

Ben bu halde bile mevcut modellerden, param olsa almak isterdim.;)
Nihai hedef olarak da, ısı pompası, hub motor, katı hal bataryalı bir modeli tercih ederdim.:)

Rusya gazı kesince adamlar kapattıkları nükleer santralleri yeşil enerji tabelası altında yeniden tek tek açıyorlar!

Elektriklide de benzer durum görünüyor. Batarya temini, psikolojik menzil/şarj süresi sorunu, fosil yakıt uygulama noktasını daha ileri tarihlere ittirmeye sebep oluyor.

Ben bu halde bile mevcut modellerden, param olsa almak isterdim.;)
Nihai hedef olarak da, ısı pompası, hub motor, katı hal bataryalı bir modeli tercih ederdim.:)
Allah gönlüne göre versin hocam. Alırsın inşallah.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri