ARÇELİK LEYDİ 170 PROGRAM TAKILMA VE İLERLEMEME PROBLEMİ

Katılım
26 Nis 2017
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
51
İyi günler,
Yaklaşık 20 yıl önce alınmış fakat hiç kullanmayıp balkonumuzda kutusunda muhafaza etmiş olduğumuz bir Arçelik Leydi 170 bulaşık makinemiz var.
2 ay önce makineyi kurduk ve kullanmak istedik. İlk açılış için sevisi aradım bu makine için artık garantilik bir durum yoktur kendiniz kurup kullanmaya başlayabilirsiniz dediler. Makineyi kurdum yaklaşık 15 dk sonra sigorta attırmaya başladı. Servisi aradım gelip makineyi aldılar halledip gönderdiler. makineyi kullanmaya başlayınca ekonomi programı takılmadan işlemini tamamlıyor. Diğer 65 derece yıkama olan uzun programlarda makine program tuşu 3ü 20 geçer gibi takılıyor ve ilerlemiyor bir gece sabaha kadar aynı pozisyonda çalıştı. Program tuşunu ilerlettiğimde ise programı takılmadan sonlandırıyor. Bu problemle alakalı yine servis çağırdım servisin cevabı; Bu makinenin parçasını bulamayız yeni bir makine alın oldu. Bende yeni bir makine olması sebebiyle çöpe atmaya kıyamıyorum mutlaka yapılacak bir şeyler olduğunu düşünüyorum konuyla alakalı desteğinizi rica ederim. Saygılarımla..
 
Vallahi bana sorarsanızda atmayın derim . Benim evimdeki halen kullanmakta Olduğum lady170 makina büyük oğlum ile yaşıt . Oğlum 30 Yaşında ve ben büyükbabayım. Bu güne kadar bir sefer kapasitör bir sefer de giriş selenoid ini değiştirdim. Halen canavar gibi. Siz servislere bakmayın . Ne yapın yapın çalışır hale getirin
 
20 yıl önce bu makinalar piyasada iken tecrübe edinmiş şuan emekli olan servis çalışanlarına ulaşmanız gerekir.
 
Tam bilmemekle beraber onların eski tip beyinleri vardı ve beyin plastik dişliler yardımıyla çalışıyordu.
Dişliler kırıldı desem makina yeni.Belkide dişlilerin yağlanması gerekebilir.Yani beyinin sökülüp bir Bakım yapılması gerekli gibi duruyor.
 
bulunduğunuz şehirden aramanız daha uygun olur. bulsak bile ürüne bakmak isteyecektir.
 
Yol gösterdiğinize göre tanıdığınız biri de olmalı da o yüzden sordum.
 
nerede oturuyorsun kardeşim yardımcı olayım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst