as.yıldırım

Usta Üye
Katılım
14 Eki 2011
Mesajlar
1,287
Puanları
181
arkadaşalar android ve ios isletim sisteminde sizin kullandığınız işe yarar uygulamalar nelerdir.internette araştırdığımda daha çok en fazla indirilen uygulamalardan oluşan listeler mevcut ,yani facebook twitter ne bileyim gmail vs. gibi .benim istediğim çok işe yarayan ama pek keşfedilmemiş programları incelemek.mesela ben bir kaç uygulamayı tavsiye ediyorum ;

1-polaris viewer 5 : bu uygulama bilgisayarlardaki ms office uygulamasının android versiyonudur.word excel powerpoint pdf vb uzantılı dosyaları açar,bunların üzerinde değişiklik yapmanıza izin verir.bazen kasıyor ama genel olarak iyi bir programdır.

2-yazaroku : eğer köşe yazarlarını takip ediyorsanız çok güzel bir uygulama.nette arastırma yapmaya gerek kalmadan yazarın ismiyle bulabilirsiniz.hatta istediğiniz gazeteleri seçme gibi yada sadece siyaset,spor yazarlarını seçme gibi imkanları da mevcut.

3-çevrimdışı sözlük : internete bağlanmadan kullanabileceğiniz iyi bir sözlüktür.

4- kontrolkalemi : bu güzel forum sitesinin android uygulaması oldukça pratik ve reklam vb .şeylerle ugrasmadan direk foruma bağlanabiliyorsunuz.
 
iOs cihazımda Any.Do ya da BeepMe adlı programları tavsiye ederim. Şuan BB cihazımda da yerel uygulaması olan Remember'ı kullanıyorum. Bunları işlevi ,yapacağınız bir işi ve size hatırlatması istediği tarih ve saati giriyorsunuz ,size o zamanda hatırlatma yapıyor. Bununla beraber forum takip programı Tapatalk ,hepiniz malum biliyorsunuz :) ios için birde kablo tv'yi öneririm ,tv izlemek için telefondan en güzel uygulamadır.Shazam ,dinlemekte olduğunuz parçayı merak ediyorsanız bulmaya yarar.Zaten diğer bir çok yararlı programı biliyorsunuzdur yazmama gerek yok :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,668
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst