Ana-baradan transfer baraya nasil manevra yapariz yapabliriz

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
iyi günler;
öncelikle hangi fideri transfere almak istiyorsanız o fiderin transfer ayırıcısını kapatmalısınız. Daha sonra Transfer fiderinin transfer ve bara ayırıcılarını kapattıktan sonra kesicisine kapama vericeksiniz. Bu manevraları yaparken sekonder kilitleme devrelerinin kontrolünü yapmanız gerekmekte. Bazı merkezlerde kilitleme devreleri sırası bulunmaktadır. Transfer kesiciyi kapattıktan sonra transfer meşkul lambası var ise yandığından emin olduktan sonra Fiderin kendi kesicisini açıp ayırıcılarını açtıktan sonra manevranız tamamlanmış olur.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…