Alternatif Inverter

TECO marka ürünlerin testleri üniversitede yapılmış ve başarılı sonuçlar almıştır.TECO nun MA ve GS serilerine bakarsanız Omron ve Yasqawa nın modelleri.TECO kötü olsa kockaca GE,FUJI,OMRON,BONFIGLIOLI ,YASGAWA adına zarar verecek bir malzemeye girebilirmiydi.Teconun monofazalerde E2 ,trifazelerde de N3-MA-GS-PA Serileri çok iyi.Özellikle AC servo sistemleri çok performanslı.PLC leride Mitsubishi FX serisi.Bu firma Amerikada ve Avrupada westinghouse olarak satılıyor.İlgilenenlere www.tecowestinghouse.com web sitesi.Bu cihazlarla ilgili her şeyi bana sorabilirsiniz.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Roboelektronik ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, piyasaya hızlı bir şekilde giriş yapan ve piyasaya yerleşen çin malı delta inverterler in yerine aynı fiyatlarda başka bildiğiniz inverterler var mı, performans bakımından delta gibi olması lazım tabi. Deltaya alternatif bir inverter arıyorum kısaca. Yardımcı olursanız sevinirim.

yine her zaman ki gibi herkes bir marka yazmış. Ve yine herkes bi markaya iyi derken diğeri kötü diyor. Klasik bir görünüm.
Kaliteli ve makul bir fiyat istersen Allen Bradley marka PF4M serisi var. Özellikle trifaze de rekabetçi fiyatları var. www.ratekotomasyon.com.tr den fiyatlara ulaşabilirsin.
 
arkadaşlar bu çin malı denilen konuya açıklık getirmek istiyorum ben Danfoss kullanıyorum bir Danimarka firması ama kendi ülkesinde Amerikada ve Çinde fabrıkaları var burada yapılan frekans konvertörlerinde mutlaka yapıldığı yerin ülkenin ismi yazar ama kalite hiç bir zaman değişmez bu diğer frekans konvrtör markaları içinde geçerlidir.İyi günler
 
endanın zeybek ve hamsisi dışındaki yeni çıkarmış olduğu ürünleri çok güzel birde lc üzerine dayanıklık konusunda inv tanımam
 
arkadasım bende JNN3-415-C teco ınvertor var ornek bı cızım gondebılırmısıniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,357
Mesajlar
916,976
Kullanıcılar
450,216
Son üye
omerfaruk58

Yeni konular

Geri
Üst