Aşırı Akım Rölesi Hatası

:)vay be ustalara bak konuşuyorlar valla

Evet ustalar konuşuyor ya :) aramıza hoşgeldin. Şimdi sn.mehmetturk usta ; aslında hız kontrol cihazı bağlamayı düşünürdüm ama zaten devir sabit kaldığı için pek bi oynama yapma şansımız yok ustam.

Ben şimdiye kadar inanırmısınız termistör kullanmadım.Kullanan varsa nasıl bir sonuç alabiliyoruz?
Aslında yeni bir ürün çıkmış KAEL'in bakınız... TIKLAYINIZ

kullanmayı düşünüyorum?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Oncelikle selamlar.
Termistor ortam sıcaklıgının yuksek oldugu durumlarda faydalıdır. 60-70 derece gibi. termistorunde açma sıcaklıgı 80 ile 100 arası oldugunu dusunursek 60 derecelik bir ortam ısısı sargılarda 80-100 derece gibi noktalara ulasır onun harcindeki korumaları termistor yapmaz.Birde termiklere akım ayarı yaparken muhakkak etiket degerinde yapmalı bu degeri aşmamaya ozen gostermeliyiz .eger etiket degerinden fazla akım cekiliyorsa muhakkak nedenini arastırmalıyız.Ben bunlara dikkat etmeye calısıyorum bu yuzdende iki faza kalmadan yada asırı yukten motorlarımın yanıdıgını gormedim.Kolay gelsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,979
Kullanıcılar
450,022
Son üye
Azatt

Yeni konular

Geri
Üst