Ağırlık ölçmede yardım

Katılım
25 Kas 2009
Mesajlar
34
Puanları
1
Arkadaşlar elimdeDelta DOP-AS35THTD , Delta DVP-14SS plc , DVP-04ad analog modül , pulse PD20 transmitter ve pulse 100 kg lık loadcell mevcut Tüm bu ekipmanlarla ağırlık ölçümü yaptım ancak loadcell 100kg. da 10v/v analog sinyal göndermesine karşılık kontrol panelinde bir türlü net ölcme yapamadım. transmitterin ekranında 010.9 göründüğümde benim kontrol panelimde bu 010.0 olarak görünüyor bir türlü kontrol panelindeki noktadan sonraki basamağı hareket ettiremedim lütfen yardım ediniz tşkler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
sayın üye aşağıdaki işlem sırasını takip ederek sorununuzu halledersiniz.
1-ekran programını açıyoruz
2-oradan bahsettiginiz ilgili data göstere tıklıyorsunuz
3-sagda acılan property adlı kısımın icinde detaylı setup tıklıyorsunuz.
4-acılan egri detayı kısmında ise tamsayı dijit vede kesirli dijit denilen pencerelerde ayarlarınızı yapınız.sızde kesirli dijit sıfırdır.1veya 2 yaparak neticeye ulasırsınız
5-kolay gelsin
 
SAyın gezer gain ve offset ayarlarının ve tamsayı kesirli sayı tüm seçenekleri denedim kesirli sayı noktadan sonraki basamak hiç çalışmıyor ilginize teşekkür ederim başka bir önerinizi bekliyorum iyi çalışmalr
 
Arkadaşım 100ms de bir analog modülden okuduğun sinyali güncelleme yaparsan sanırım sorunun çözülür. okuma satırının basına M1012 nin acık kontagını koy derim.
 
sayın servermaster yazılımınızı yuklersenız inceleyip neticede daha şağlıklı yorum yapabilirim zannediyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst