750 Mah yerine 1400 Mah Bağladım

romantiki

Üye
Katılım
9 Mar 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
37
Arkadaşlar merhaba. Çinden aldığım kameralı dronumdan orjinal 3.7V 750 mah Li-Po pil çıktı. 15dk kadar uçuyor. Bende 3.7V 1400 mah bir batarya takarsam daha uzun süre uçuş sağlarım diye yine çinden, içerisinden çıkan batarya ile aynı marka model ve sokete sahip 3.7V 1400 mah 5 adet batarya siparişi verdim. Bataryayı bağladım. Yukarı havalanmaya çalıştığımda drone sağa doğru hızlı bir şekilde uçmaya başlıyor. Sanırım amper fazla geldi. Elimde 5 adet batarya kaldı. Bu bataryalara direnç bağlasam sorunumu çözmez mi? Çözerse kaç ohm direnç gerekir?

Boyutları çok yakın ağırlık yapmıyor. Küçük batarya zaten ikiside. Altında kamera var dronun çıkarılabiliyor. Çıkardığımda ağırlık zaten eşitleniyordur. Ağırlık sıkıntı değil yani anlayacağız. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Kapasite fazlalığından ziyade,voltaj farklılığından olmalı.Yük altında ! voltajları karşılaştırma imkanınız varsa,ona bir bakın.
 
Son düzenleme:
Amper fazlası sorun çıkarmaz. Denge sorunu gibi görünüyor. Kumandasının pilinide kontrol edin. Birde eski pilini tekrar takarak deneyin .
 
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir konu açmamak için sorunumu buraya yazıyorum.
3.7v 550mAh lipo pilli droneme 3.7v 1800mAh lipo pil aldım. Pil dronu hazırlık modunda çalıştırıyor. Yanlız kalkış yapar iken dron kapanıyor. Pili söküp takınca veya droneyi açıp kapayınca tekrar hazırlık modunda çalıştırabiliyorum. Sizce ne sebepten ötürü drone uçmuyor.
 
Telefon pili olmasın taktığınız, "c" değeri yüksek olmayabilir kaygısız arkadaşın dediği gibi ağırlığı nedir eskisine göre?
 
Telefon pili olmasın taktığınız, "c" değeri yüksek olmayabilir kaygısız arkadaşın dediği gibi ağırlığı nedir eskisine göre?
telefon pili değil. buna eminim. c değerini bilmiyorum (orjinalin de sonradan aldığımın da)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,845
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst