5kva 48v invertor ve 4 adet 550w gunes paneli sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D@nger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. kitapçıkta şarj kaynağı önceliği diye bir seçenek var , şebeke zaten kurulum yaptığım yerde yok ilk fırsatta araziye gidip parametreleri kontrol edeceğim. Sanırım parametrelerin hepsi şebeke var gibi seçilmiş olabilir.
Parametrelerde solar şarj önceliğini seçtim, akülerim şarj olmaya başladı. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeler için.

şebeke seçili olabilir ama bu güneş panelinin inverter ekranında gözükmemesinin sebebi değildir. İnvertere güneş panellerinden enerji gelmiyor olabilir.

Merhabalar. Son akumde sizinti var ve oksit yapmis. Daha onceden yerini degistirmistim akulerin ancak sizinti devam ediyor. Neyden kaynaklaniyor olabilir
IMG_0546.webpIMG_0545.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
deniz üzerinde ve rutubet olan yerlerde sülfatlaşma normal sayılır. üst tabakadaki bakır sülfatı sıcak su ile güzelce temizleyiniz, kuruduktan sonra gres yağı ile hava ile temasını kesiniz.

deniz üzerinde ve rutubet olan yerlerde sülfatlaşma normal sayılır. üst tabakadaki bakır sülfatı sıcak su ile güzelce temizleyiniz, kuruduktan sonra gres yağı ile hava ile temasını kesiniz.
Sagolun ancak bu rutubetten kaynakli bir oksitlenme gibi gorunmuyor. Jel aku sizdiriyor bildiginiz. Cunku sadece bi akude boyle bir sorun var

Sagolun ancak bu rutubetten kaynakli bir oksitlenme gibi gorunmuyor. Jel aku sizdiriyor bildiginiz. Cunku sadece bi akude boyle bir sorun var
kesin bir şey söylemek zor. fabrika hatası diyelim, minicik bir kaçak var. havadaki su buharından çeker ve sülfatlaşma olur. çaresini zaten yazdım.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,230
Son üye
sabri erdogan

Yeni konular

Geri