3650 ft çalışırken kapanıyor.

Katılım
17 Ara 2013
Mesajlar
6
Puanları
1
mini 30 program attığım zaman 24 dakkaya geldiği zaman açılıp kapanıyor varmı böyle başına bir hal gelen
 
kart arızası gibi görünüyor, sanırım 24. dakika sıkma programı, ya röle çekmiyor yada tristör arızası var.
 
mini 30 program attığım zaman 24 dakkaya geldiği zaman açılıp kapanıyor varmı böyle başına bir hal gelen

YAZI ALINTIDIR .

Arçelik 3650 Ft Çamaşır Makinası Arıza Ve Çözümleri

Arçelik 3650 Ft Çamaşır Makinası Arıza Ve Çözümleri İçin öncelikle cihazda yaşanan bütün elektronik sorunları; resetleme yaparak çözebiliriz. Peki resetleme nasıl yapılır ?

Cihazınız kapalı konumdayken bir elinizle çalıştırmak için bastığınız başla tuşuna basılı tutarak diğer elinizlede sağ üst köşedeki açma kapama tuşuna basarak makinayı açın. 3 saniye başla düğmesinde eliniz basılı şekilde kalsın ekranda 4 adet yatay çizgi çıkacak ve artık makinanız resetlenmiş demektir.

Şimdi tekrar makinayı sağ üst köşeden kapatıp açabiliriz

Fonksyon tuşlarındaki ön yıkama yanıp sönüyor ise tuş klidi aktif (kilitli) demektir bunun için 2 ve 4 numaralı fonksyon tuşlarına 3 sn basılı tutun açılacaktır.

Eğer bütün bu işlemleri deneyipte çözüme ulaşamıyorsanız Ana kartla ilgili bir sorun var demektir kartın tamiri yada değişimi için bir servis çağırmalısınız
 
BU MAKINANIN EPROM BİLGİSİ ELİNDE OLAAN VARMI ACABA.
 
kart arızası gibi görünüyor, sanırım 24. dakika sıkma programı, ya röle çekmiyor yada tristör arızası var.
Sanırım ters mantıkta 30 dan geriye sayıyor yanı sıkma programında henüz gelmemiş olmalı. Elektronikçiye kartı göstertmeli. @bakımcıı nikli üyenin imzasında tel bilgisi var.
 
ben de LG var kısa program 30 dakikada yıkıyorum, 24. dakikada sıkma ve boşaltma yapmaya başlıyor. ısıtma değil. ayrıca düz mantık. bitime 6 dakika kala neden ısıtsın yada neyi?
 
arkadaşım 30dan geriye saymakla 30a kadar saynak arasında ne fark var?
suyu alacak(ayarladıysan ısıtacak) deterjanı alıp yıkayacak durulayacak suyu tahliye edip sıkacak ve dur. ileriye doğru gitsede aynı işlem geriye doğruda olsa aynı işlem. ama senin makinen 30 - üzerineyse doğru benim kafamda 24. dakika kalan son 6 dakika. her iki durumda da kartta sıkıntı var. ısıtma tristörü, rölesi sorunu. sonuncu değil de ilk tristör arızalıdır.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst