NFY
Üye
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım evde kendi işini kendi yapanlardanım elim havya tutuyor
elektrik ve elektroniğe meraklıyım ve amatörce uğraşıyorum. Evimde 10 kollu led avize var 5-6 yıldır kullanıyorum ama son 2 yıldır driver değiştirmekten bıktım. Çok kullandığım bir avize değil fazla aydınlatma yapmasına da gerek yok aslında. İçeriği şöyle 10 kol her kol 70 cm (100 adet led) sabit akım avize ledi var bunlara bağlı 8 adet DC28-84V/300A sabit akım trafosu ile çalışıyor 3-4 ayda bir trafolarda sorun çıkıyor değiştirmekten ben bıktım onlar bozulmaktan bıkmadı. (avize ve trafo fotoları ekte)
Acaba diyorum bu 10 koldaki 24V led şeritlerin hepsini söksem yerine 12V normal (70 cm x 10 ad) 7 metre kaliteli led şerit taksam ve bir tane 12V 8,5A trafo bağlasam ve avizeyi bu şekilde kullansam olur mu? Siz değerli üstatların yorumlarını alabilirsem çok sevinirim, şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Aranıza yeni katıldım evde kendi işini kendi yapanlardanım elim havya tutuyor

Acaba diyorum bu 10 koldaki 24V led şeritlerin hepsini söksem yerine 12V normal (70 cm x 10 ad) 7 metre kaliteli led şerit taksam ve bir tane 12V 8,5A trafo bağlasam ve avizeyi bu şekilde kullansam olur mu? Siz değerli üstatların yorumlarını alabilirsem çok sevinirim, şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.