20 metrelik 0.75 kablo dalgalanma yapar mı?

Ustalarım kolay gelsin kamera sürekli hafiza kartı bozuyor.

0.75mm kablo 20 metre. Garajdan balkona kadar olan mesafeye kadar çektim. Ucuna bir erkek bir dişi fiş yaptım birisini prize diğerini ise kameraya yani adaptör ile bağlantısını yaptım . Kamera sürekli hafıza kartı bozuyor.

20 metre yapılmış kablo ile bunun alakası olabilir mi? Hafıza kartını değiştim durum düzelmedi ama kamera çalışıyor

güzel insan, şimdi sıralamayı
=>220 volt priz+20 metre kablo+adaptör ve kamera olarak yaptıysanız; sıkıntı olmaması lazım. sıralama böyle ama sıkıntı var diyorsanız adaptörünüz yetersiz geliyor olabilir veya kablonuz çok kötü kalitede olabilir.

güzel insan, şimdi sıralamayı
=>220 volt priz+20 metre kablo+adaptör ve kamera olarak yaptıysanız; sıkıntı olmaması lazım. sıralama böyle ama sıkıntı var diyorsanız adaptörünüz yetersiz geliyor olabilir veya kablonuz çok kötü kalitede olabilir.
Evet o şekilde yaptım. 20 metre 0.75mm kablo onu garaja uzattım. 2 metresini de doladım. Kamera adaptörüne kadar uzattım. Kamera wifi kamera.

0.75 uzun yetersiz ya da dalgalanma yapıyor olabilir mi?

Evet o şekilde yaptım. 20 metre 0.75mm kablo onu garaja uzattım. 2 metresini de doladım. Kamera adaptörüne kadar uzattım. Kamera wifi kamera.

0.75 uzun yetersiz ya da dalgalanma yapıyor olabilir mi?
güzel insan yukarıda yazdım, sıralama doğru ise ya adaptör zayıf kalıyordur, yada kablonuz kötü kalite olabilir. bu dediklerim sizin önünüzde olan şeyler adaptörü okumadan, yada kablonun kalitesine bakmadan nasıl bizden/benden sağlıklı bir cevap bekliyorsun? kablonun ucuna başka bir elektrikli alet takın ve kablonun ısınıp ısınmadığını veya cihazın normal çalışıp çalışmadığını kontrol edin. adaptörünüzü biraz daha büyük güçte (amper değeri olarak) değiştirip denemenizde fayda var.
bizler burada sözler/ yazılar olarak varız. işlemi yapacak eller sizin elleriniz., görecek olan da sizin gözleriniz.

Kullanılan tam ürünlerin fotoğrafını yayınlarsanız ( kimligi teknik bilgilerini )
Arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler .
Giriş ve çıkış voltaj ölçümleri çeşitli yerlerden . Aralarındaki mesafeler .
Işık durumları ?
Parazit ? Yakınındaki kablo ve cihazlar .
Kablo ? Özelliği cinsi .
Monitör ? Ayarlari ve yazılımı .
İlk kurulum veya kablo değişimi ?
Hikayesi .
Soketleri .
Kac adet kamera ?

Kolay gelsin sağlıcakla .

Ustalarım kolay gelsin kamera sürekli hafiza kartı bozuyor.

0.75mm kablo 20 metre. Garajdan balkona kadar olan mesafeye kadar çektim. Ucuna bir erkek bir dişi fiş yaptım birisini prize diğerini ise kameraya yani adaptör ile bağlantısını yaptım . Kamera sürekli hafıza kartı bozuyor.

20 metre yapılmış kablo ile bunun alakası olabilir mi? Hafıza kartını değiştim durum düzelmedi ama kamera çalışıyor
Besleme kablosu ile alakasız bir durum.
Hafıza kartını sürekli bozuluyorsa cihazın kendisinde sorun vardır.

Marka model doğrultusunda üreticinin önerdiği özelliklere sahip kart kullanınız, yoksa aşırı ısınacak ve iş görmez hale gelecektir.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri